Ideeën en suggesties

Luisteren naar wensen geeft tevreden mensen!

Binnen onze locaties zijn wij continu bezig om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Iedere uitgesproken wens of suggestie zien wij als een gratis advies om het woon-, leefklimaat in onze instellingen te verbeteren.

In de hal van St. Barbara en het Mgr. Bekkershuis vindt u 'het luisterend oor'. Hierin kunt u uw wensen en ideeën deponeren. Bij Cunera | De Bongerd kunt u uw wensen of ideeën afgeven bij de receptie. (Hier wordt nog gewerkt aan een brievenbus met 'een luisterend oor'.) Bij de entree van Het Retraitehuis vindt u de ideeënbus. Dit stelt Laverhof in staat om zicht te krijgen op wensen en ideeën die in huis leven en die het leven in een verzorgingshuis of verpleeghuis kunnen veraangenamen. Dat kunnen langgekoesterde wensen zijn die vooral voor u persoonlijk gelden, maar ook praktische tips die voor iedereen handig zijn.

Wij kunnen u niet garanderen dat we iedere wens kunnen vervullen, maar we kunnen u wel garanderen dat we alle wensen en ideeën heel serieus bekijken.

Immers : Luisteren naar wensen geeft tevreden mensen!

Hoe werkt het?
Vul bijgevoegd formulier in, rol dit op en deponeer het in het 'luisterend oor', onze eigen ideeënbus. Bij Cunera | De Bongerd kunt u het afgeven bij de receptie.

De bus wordt eenmaal per week leeggehaald.

Indien u wenst, krijgt u antwoord op uw inzending.

Hartelijk dank voor uw moeite!
 

Klik hier voor het formulier 'Luisterend oor'.
Het luisterend oor