Activiteiten en verenigingsleven

Regelmatig worden bij Laverhof activiteiten georganiseerd voor zowel cliënten in onze locaties als cliënten daarbuiten. De activiteiten worden aangekondigd op de kabelkrant, in de huisbladen of via affiches op de publicatieborden. Ook kunt u in de agenda's op deze website kijken.

Dagactiviteiten
De ene bewoner neemt graag actief deel aan het verenigingsleven, de andere is graag op passievere wijze bezig op de eigen kamer of huiskamer. De medewerkers op de afdelingen schenken graag aandacht aan de dagbesteding van bewoners. Bewoners kunnen helpen bij het dekken van de tafel, boodschappen doen, koffie schenken, afwassen en de was vouwen. Ook zorgen de medewerkers voor een prettige leefsfeer met een muziekje op de achtergrond of een tv-programma. Indien er behoefte is, worden er korte activiteiten gedaan. Hierbij kunt u denken aan boeken (voor-)lezen over vroeger, foto's van de omgeving bekijken, spelletjes, nagelverzorging of bewegen aan tafel. Ook zijn er vrijwilligers actief die bewoners begeleiden met wandelen, bewegen in de beweegtuin, koffie drinken of kaarten.

Via onderstaande links vindt u de activiteiten en het verenigingsleven op de locaties.

Verenigingsleven Mgr. Bekkershuis en St. Barbara

Hof van Berne in Cunera / De Bongerd

Een levendig Retraitehuis

 

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Joyce Groeneveld, Esther Verhoeven, Riny Verstraten en Ellen Ruis

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren