Activiteiten en verenigingsleven

Laverhof biedt een dynamisch activiteitenprogramma inspelend op de actualiteit en de wensen van de bewoners. De ene bewoner neemt graag actief deel aan het verenigingsleven, de andere is graag op passievere wijze bezig op de eigen kamer of huiskamer. De dagbestedingscoach coördineert de activiteiten. 

Bewoners kunnen helpen bij het dekken van de tafel, boodschappen doen, koffie schenken, afwassen en de was vouwen. Ook zorgen de medewerkers voor een prettige leefsfeer met een muziekje op de achtergrond of een tv-programma. Indien er behoefte is, worden er korte activiteiten gedaan. Hierbij kunt u denken aan boeken (voor-)lezen over vroeger, foto's van de omgeving bekijken, spelletjes, nagelverzorging of bewegen aan tafel. Wij vragen familie en mantelzorgers om bij activiteiten te ondersteunen. Ook zijn er vrijwilligers actief die bewoners begeleiden met wandelen, bewegen in de beweegtuin, koffie drinken of kaarten.

Via onderstaande links vindt u de activiteiten en het verenigingsleven op de locaties.

Verenigingsleven Mgr. Bekkershuis en St. Barbara

Activiteiten in Cunera / De Bongerd

Een levendig Retraitehuis

 

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Esther Verhoeven, medewerker cliëntservicebureau

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren