Verenigingsleven Mgr. Bekkershuis en St. Barbara

In het Mgr. Bekkershuis en St. Barbara is een afdeling Welzijn die het verenigingsleven organiseert. Thuiswonende senioren kunnen hierbij aansluiten. De verenigingen worden georganiseerd door een professional en ondersteund door vrijwilligers. Het deelnemen aan een vereniging is niet geheel kosteloos. Net zoals in het dagelijkse leven, kennen we contributiegelden in de vorm van een strippenkaart. Afhankelijk van de vereniging betaalt u één of meerdere strippen. De strippenkaarten zijn te koop bij de gastvrouwen van het Mgr. Bekkershuis en St. Barbara.

Optredens
Naast de verenigingen, vinden er in ’t Torentje in St. Barbara of d’n Herd in het Mgr. Bekkershuis maandelijks optredens plaats. Hierbij worden een hapje en drankje geserveerd. Artiesten en verenigingen uit de omgeving worden uitgenodigd om een optreden te verzorgen. De aankondiging gebeurt via affiches op de prikborden en via de agenda op de website. U bent van harte welkom. Wanneer er een optreden is, vervalt de vereniging op dat tijdstip.

Modemarkt
Twee maal per jaar biedt het Mgr. Bekkershuis de mogelijkheid om op locatie kleding en schoenen te kopen. Hiervoor worden winkels uitgenodigd om hun waren te laten zien. Zo kunt u aankopen doen voor het komende seizoen op de locatie. Alle aankopen zijn voor eigen rekening.

Servicepas voor thuiswonende senioren Schijndel
Laverhof biedt voor thuiswonende senioren in Schijndel de Servicepas. Woont u in Schijndel of directe omgeving en bent u 55-plusser, dan kun u gebruikmaken van deze pas. Klik hier voor meer informatie.

Agenda

Schijndel

Geen evenementen

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren