Maaltijden

Bent u niet in staat om thuis te eten of vindt u het gewoon gezelliger om samen met anderen de warme maaltijd te gebruiken, dan kunt u terecht bij de restaurants van Laverhof. Na het eten kunt u ook even blijven napraten met een kopje koffie. 

Verantwoorde maaltijd
De gezonde en smakelijke maaltijden van Laverhof voldoen aan de eisen en voorschriften van het Voedingscentrum. Daarnaast houden wij rekening met uw wensen voor wat betreft diëten en samenstellingen.

Restaurants
Mgr. Bekkershuis, D'n Herd
Van 12.00 tot 13.30 uur en 17.30 tot 18.30 uur

Cunera | De Bongerd, Plaza
Van 12.00 tot 13.30 uur

Het Retraitehuis, De Buitenhof
Van 12.00 tot 13.00 uur en 17.00 tot 18.00 uur

Wilt u gebruikmaken van een maaltijd in een van de restaurants, dan kunt u zich aanmelden via de receptie van de locatie. De gastvrouwen zullen u dan vragen of u speciale wensen heeft en u uitleg geven over de wijze waarop we de warme maaltijden aanbieden. 

Broodmaaltijdenpakket
Wilt u volledig ontzorgd worden in de maaltijden? Informeer naar ons broodmaaltijdenpakket op de locatie.

Maaltijden thuis laten bezorgen
U kun gebruikmaken van de vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel. Deze maaltijdservice heeft ruim 20 jaar ervaring in het zelf vers bereiden van ambachtelijke vriesverse maaltijden. Wekelijks is er een keuze uit ruim 170 gerechten. De maaltijden zijn direct na hun verse bereiding ingevroren. Thuis kunnen de maaltijden het beste in de vriezer bewaard worden. Deze zijn lang houdbaar.

De maaltijden worden één keer per week bezorgd. Een bestelling kan vanaf minimaal zes maaltijden. Er kan wekelijks besteld worden, maar een paar weken overslaan kan ook. De maaltijden worden gratis thuisbezorgd.  

Meer informatie en aanmelden maaltijdenservice
Voor meer informatie en actuele prijzen verwijzen wij u naar www.versaantafel.nl. heeft u vragen of wil u zich aanmelden voor de bezorgservice, dan kunt u contact opnemen met de receptie, tel. 073 - 544 33 00. Wilt u in een van onze restaurants komen eten, dan kunt u contact opnemen met de receptie van de betreffende locatie.

Mgr. Bekkershuis
Deken Baekersstraat 83
5482 JD Schijndel
Tel.: 073 - 544 27 00

Cunera | De Bongerd
Zijlstraat 1
5473 CJ  Heeswijk
tel.: 0413 - 29 81 00

Het Retraitehuis
Volkelseweg 30
5405 NA Uden
Tel.: 0413 - 33 75 00

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren