UITbureau

Woont u in Cunera | De Bongerd of de gemeente Heeswijk-Dinther, bent u 55 plusser en hebt u zin om een theater-, muziek-, bioscoop- of dansvoorstelling te bezoeken? Of wilt u lekker uit eten in een restaurant van uw keuze? Dat kan via het UITbureau in Cunera | De Bongerd.

Het Senioren UITbureau heeft een overzicht van diverse mogelijkheden in de regio en kan u helpen bij het maken van een reservering, het kopen van de kaartjes en het regelen van (rolstoel)vervoer. De rolstoelbus wordt beschikbaar gesteld door Laverhof en bestuurd door een vrijwilliger. Eventuele begeleiding door een vrijwilliger is ook mogelijk. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om een uitje te maken, waar u anders om welke reden dan ook, niet aan toe komt. Vooral voor ouderen met een beperking kan dit een uitkomst bieden.

Uw aanvraag dient minimaal een week voor aanvang van het uitstapje bij ons binnen te zijn in verband met de planning van de chauffeur en het vervoer. Aan de bemiddeling zijn geen kosten verbonden. De kosten voor de kaartjes en het vervoer zijn voor uw eigen rekening.

Het UITbureau is iedere donderdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur in de centrale hal van Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1 te Heeswijk.

Aanvragen kunnen ook gedaan worden via mailadres uitbureau@laverhof.nl.

Agenda

Heeswijk

Geen evenementen

Schijndel

01 nov
Alzheimer Café Regio 't Groene Woud: Dementie en het levenseinde
van 19:00 tot 21:30 uur
Zaal Restaurant De Nachtegaal

Het Retraitehuis

Geen evenementen