Uitleen hulpmiddelen

Heeft u tijdelijk hulpmiddelen nodig omdat u bijvoorbeeld revalideert of herstelt van een medische ingreep of ziekte? Laverhof zorgt voor de hulpmiddelen die u daarbij ondersteunen.

Hulpmiddelen lenen, voor maximaal 26 weken, is opgenomen in vrijwel alle basisverzekeringen. In veel gevallen betaalt u hiervoor niets. Zijn de hulpmiddelen langer nodig dan 26 weken, dan kijken onze medewerkers samen met u naar de mogelijkheden en voorwaarden van uw verzekering. Ook geven zij informatie over de hulpmiddelen en hoe u het hulpmiddel op de juiste manier gebruikt.

Hulpmiddelen:
Rugsteun
Bedverhoger (set van 4 stuks)
Glijlaken
Rolstoel
Douchestoel (inklapbaar, met armleuningen)
Toiletstoel (inklapbaar, met emmer)
Toiletverhoger 10 cm
Badplank
Ondersteek

Is een artikel niet op voorraad of staat het niet op de lijst van hulpmiddelen, dan informeert onze medewerker bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen of het toch mogelijk is het artikel te leveren. Door de samenwerking met Vegro kunnen wij ervoor zorgen dat u snel het juiste hulpmiddel in huis heeft.

Uitleenpunten
Voor vragen en/of om de hulpmiddelen op te komen halen, kunt u elke werkdag tussen 10.30 uur en 12.00 uur bij de medewerkers van de uitleenpunten terecht.

Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1, 5473 CJ Heeswijk
Telefoon: 0413 - 29 84 80, e-mail: uitleenpunt.heeswijk@laverhof.nl

Mgr. Bekkershuis, Deken Baekersstraat 83, 5482 JD Schijndel
Telefoon: 073 - 544 27 00, e-mail: uitleenpunt.schijndel@laverhof.nl

 

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis