Locaties

Laverhof biedt zorg, verpleging, ondersteuning thuis en activiteiten aan seniore inwoners en zorgbehoevenden in Schijndel, Wijbosch, Heeswijk-Dinther en omgeving en Uden. Laverhof bestaat uit de locaties: Mgr. Bekkershuis met het naastgelegen Servaeshof in Schijndel, St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch, Cunera en De Bongerd in Heeswijk-Dinther en Het Retraitehuis met daarnaast de appartementen van Kloosterpark in Uden. 

We doen het samen!
Zorg en ondersteuning bieden, doen wij graag samen, in goed overleg met u en uw familie en/of mantelzorger(s). We doen dit met respect voor elkaars deskundigheid. U weet wat uw wensen, verwachtingen en behoeften zijn en door met u in gesprek te gaan, kunnen onze medewerkers samen met u en uw familiezorger(s), afspraken maken over de gewenste ondersteuning en wie die kan bieden.

Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis, daar zetten we ons met hart en ziel voor in. Ook bij cliënten in de thuiszorg. Zodat thuis, ook met hulp van ‘buitenaf’, gewoon thuis blijft.

Mgr. Bekkershuis St. Barbara Cunera/De Bongerd

Wat vinden de bewoners, cliënten en vertegen- woordigers van Laverhof?

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis