Locaties

Laverhof biedt zorg, verpleging, ondersteuning thuis en activiteiten aan seniore inwoners en zorgbehoevenden in Schijndel, Heeswijk en omgeving en Uden. Laverhof heeft zes locaties: St. Barbara en het Mgr. Bekkershuis in Schijndel, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden. Onlangs is daar Anna Hospice in Schijndel aan toegevoegd. En weet u dat u in Kloosterpark naast Het Retraitehuis een appartement kunt huren en gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Laverhof?

We doen het samen!
Zorg en ondersteuning bieden, doen wij graag samen, in goed overleg met u en uw familie en/of mantelzorger(s). We doen dit met respect voor elkaars deskundigheid. U weet wat uw wensen, verwachtingen en behoeften zijn en door met u in gesprek te gaan, kunnen onze medewerkers samen met u en uw familiezorger(s), afspraken maken over de gewenste ondersteuning en wie die kan bieden.

Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis, daar zetten we ons met hart en ziel voor in. Ook bij cliënten in de thuiszorg. Zodat thuis, ook met hulp van ‘buitenaf’, gewoon thuis blijft.

St. Barbara Cunera/De Bongerd Mgr. Bekkershuis

Agenda

Heeswijk

Geen evenementen

Schijndel

Geen evenementen

Het Retraitehuis

Geen evenementen

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis