Amarel

Amarel is onderdeel van Het Retraitehuis in Uden en bestaat uit 10 appartementen op de begane grond en 6 studio’s op de 3e etage. De appartementen/studio’s vallen onder de sociale huurgrens en zijn bestemd voor mensen met een zorgindicatie. Ieder appartement/studio is voorzien van een pvc-vloer, wandbekleding en verlichting. 

Samen leven, samen zorgen
Amarel is een leefgemeenschap waarbij zorg en aandacht voor elkaar als vanzelfsprekend is; samen leven, samen zorgen. Bewoners willen, in samenwerking met hun sociaal netwerk en afhankelijk van hun fysieke/mentale situatie, elkaar waar mogelijk ondersteunen. Samen zorgen ze ervoor dat niemand zich eenzaam hoeft te voelen.
De persoonlijke zorg ontvangt u van Ondersteuning Thuis van Laverhof.

Wonen in groene omgeving
De ligging in Het Retraitehuis biedt een gastvrije en rustige leefomgeving met veel aandacht voor elkaar. In het naastgelegen groene en bosrijke park bevinden zich prachtige wandelpaden en oude lanen. Overal zijn zitgelegenheden die uitzicht bieden op de prachtige natuur. Het park is een afgeschermd gebied, dat alleentoegankelijk is voor bewoners. 

Voor praktische woonzaken en overige informatie kijk in de informatiegids van Amarel.

 

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren