Annahof

In Annahof in Wijbosch, gelegen naast St. Barbara, bevinden zich studio’s voor verzorgd wonen. De studio’s worden verhuurd aan mensen met een ondersteuningsvraag (WMO-indicaties en vanuit de zorgverzekeringswet) en zijn daarnaast bestemd voor cliënten met een zzp 4, waarbij de indicatie wordt omgezet in overbruggingszorg. Bekijk hier de film om een indruk te krijgen van Annahof.
Op dit moment wordt een groot aantal studio's verhuurd aan de zusters Franciscanessen uit Veghel in afwachting van hun nieuwe appartementen in Veghel die in 2024 opgeleverd worden. 

De studio
De studio’s zijn een-kamerappartementen met een eigen badkamer; er is geen aparte slaapkamer. Alle studio’s bevinden zich op de begane grond, met een eigen terrasje waar u heerlijk buiten kunt zitten. De studio’s hebben geen keukenvoorziening, omdat er een gezamenlijke huiskamer is, waar u gebruik kunt maken van de maaltijd. De studio’s worden aangeboden inclusief stoffering (vloerbedekking, vitrage en overgordijnen).

De studio’s beschikken over een ingebouwde kledingkast. De overige inrichting kan door de huurder naar eigen inzicht worden bepaald. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat er voldoende ruimte vrij blijft voor het gebruik van een rollator en/of rolstoel. In alle studio’s is een telefoon- en TV-aansluiting en daarnaast beschikt de studio over een alarmering.

Huiskamer Het Trefpunt
Annahof beschikt over een gezamenlijke huiskamer, het Trefpunt. Het Trefpunt wordt ook gezien als het verlengstuk van de eigen studio, waar men elkaar kan ontmoeten. Koffie en thee zijn gratis en de warme maaltijden worden er geserveerd. 

Kapper of schoonheidsspecialiste
Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u zelf een afspraak maken bij de kapsalon en beautysalon 'De Schaar' in St. Barbara. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Heeft u interesse in wonen in Annahof?
Voor vragen over de verhuur van de appartementen verwijzen wij u naar de pagina over Verzorgd wonen. Vul het contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien gewenst, kunt u dan met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. U kunt haar ook bereiken via de receptie van St. Barbara, tel. 073 - 544 33 00.

Klik hier voor de plattegrond van Annahof.

Gaat u binnekort verhuizen naar Annahof, onze informatiegids over Annahof, vertelt u meer over deze locatie.

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren