Annahof

In Annahof in Wijbosch, gelegen naast St. Barbara, bevinden zich 35 studio’s voor verzorgd wonen en 2 studio’s voor tijdelijke opname, zoals voor logeren of herstellen. De studio’s worden verhuurd aan mensen met een ondersteuningsvraag (WMO-indicaties en vanuit de zorgverzekeringswet) en zijn daarnaast bestemd voor cliënten met een zzp 4, waarbij de indicatie wordt omgezet in overbruggingszorg. Bekijk hier de film om een indruk te krijgen van Annahof.

De studio
De studio’s zijn een-kamerappartementen met een eigen badkamer; er is geen aparte slaapkamer. Alle studio’s bevinden zich op de begane grond, met een eigen terrasje waar u heerlijk buiten kunt zitten. De studio’s hebben geen keukenvoorziening, omdat er een gezamenlijke huiskamer is, waar u gebruik kunt maken van de maaltijd. De studio’s worden aangeboden inclusief stoffering (vloerbedekking, vitrage en overgordijnen).
 
De studio’s beschikken over een ingebouwde kledingkast. De overige inrichting kan door de huurder naar eigen inzicht worden bepaald. Hierbij moet wel rekening worden gehouden dat er voldoende ruimte vrij blijft voor het gebruik van een rollator en/of rolstoel. In alle studio’s is een telefoon- en TV-aansluiting en daarnaast beschikt de studio over een alarmering.

Woonteam
Voor ondersteuningsvragen is een woonteam werkzaam in Annahof. Vanaf 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond zijn er medewerkers aanwezig die de zorgvragen ondersteunen en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de maaltijden en het schoonhouden van de studio’s en algemene ruimtes. Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van de woonteamleden of bij de coördinator zorg. In de nacht is er een verzorgende in de nabijheid.

Huiskamer Het Trefpunt
Annahof beschikt over een gezamenlijke huiskamer, het Trefpunt. Het Trefpunt wordt ook gezien als het verlengstuk van de eigen studio, waar men elkaar kan ontmoeten. Koffie en thee zijn gratis en de warme maaltijden worden er geserveerd. Hiervoor is elke dag een gastvrouw aanwezig. U heeft de keuze of u de warme maaltijd tussen de middag of ’s avonds wilt gebruiken.

Activiteitenruimte de Inloop
Aangrenzend aan het Trefpunt ligt de activiteitenruimte, de Inloop, waar u kunt deelnemen aan activiteiten. De activiteiten die hier worden georganiseerd, staan vermeld op het publicatiebord in het Trefpunt.

Kapper of schoonheidsspecialiste
Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u via de medewerker van de woonteam een afspraak maken bij de kapsalon en beautysalon 'De Schaar' in St. Barbara. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Heeft u interesse in wonen in Annahof?
Voor vragen over de verhuur van de appartementen verwijzen wij u naar de pagina over Verzorgd wonen. Vul het contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien gewenst, kunt u dan met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. U kunt haar ook bereiken via de receptie van St. Barbara, tel. 073 - 544 33 00.

Klik hier voor de plattegrond van Annahof.

Gaat u binnekort verhuizen naar Annahof, onze informatiegids over Annahof, vertelt u meer over deze locatie.

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht. 

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.