Fioretti

Ontzorgd wonen op een historische locatie
Veilig wonen zonder zorgen op een plek waar je gekend wordt. Het appartementencomplex Fioretti in hartje Veghel biedt u deze mogelijkheid. Op het voormalige kloosterterrein van de Zusters Franciscanessen van Veghel is een eigentijdse woon- en leefomgeving ontwikkeld waar het gebouw Fioretti onderdeel van uitmaakt. De service- en zorgverlening in Fioretti wordt verzorgd door Laverhof en is in overleg af te stemmen op uw persoonlijke situatie. 

De opzet van Fioretti is speciaal gericht op zelfstandig wonende bewoners met een zorgindicatie, die zorg en aandacht voor elkaar als vanzelfsprekend beschouwen.

Kloosterkwartier
Het voormalige klooster- en ziekenhuisterrein in Veghel noemen we samen het Kloosterkwartier. Het is een plek waar mensen en organisaties elkaar ondersteunen en samen activiteiten ontplooien. Dit noemen ze LeefGoed; de kracht van de samenleving benutten door iedereen te betrekken. Ieder met zijn eigen talenten en mogelijkheden.

Wilt u meer weten?
Kijk op:

Fioretti Wonen - Samen Leven, Samen Zorgen

Kloosterkwartier | Kloosterkwartier Veghel

Home - Leefgoed Veghel

 

 

 

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren