Het Retraitehuis

Het Retraitehuis in Uden biedt wonen en waardige zorg in een gastvrije, sfeervolle ambiance. De zorgappartementen zijn modern ingericht met éénpersoonskamers en eigen sanitair. Het Retraitehuis heeft een eigen keuken en ligt in een parkachtige omgeving, met een grote besloten tuin. Deze is ook veilig en toegankelijk voor mensen met een psychogeriatrische aandoening.

Het Retraitehuis heeft de wortels van haar bestaan 25 jaar terug als kloosterbejaardenoord. De samenwerking met de zusters van de Congregatie Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest is nog steeds levendig. Dit is een internationale missionaire congregatie binnen de Katholieke Kerk, een groep van circa 3200 vrouwen afkomstig uit 45 verschillende culturen en landen.

Wie kiest voor zorg- en dienstverlening van Het Retraitehuis, kiest voor waardige zorg en een leven als thuis. De bewoners van Het Retraitehuis leven in een veilige en vertrouwde woonomgeving, gelegen in een groene en bosrijke omgeving. Het woon- en zorgcentrum met verpleeghuiszorg biedt de bewoners een gastvrije en rustige leefomgeving met veel aandacht voor elkaar. Het Retraitehuis heeft een prachtige achtertuin. U kunt daar gaan wandelen en genieten van de mooie plekjes, die een oase van rust bieden. 

Zorgappartementen Het Kloosterpark
Naast Het Retraitehuis is in de monumentale kloostertuin het appartementencomplex Kloosterpark gerealiseerd. Prachtig gelegen appartementen, op een unieke locatie in een groene omgeving. Kloosterpark is een vrijstaand gebouw dat via een gang verbonden is met Het Retraitehuis. Kloosterpark bestaat uit 44 zorgappartementen. De zorg en dienstverlening kunt u aanvragen via Het Retraitehuis.

Voor meer informatie over Kloosterpark kunt u contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar, tel.: (0413) 33 75 00, e-mail: kloosterpark@laverhof.nl.
Of neem een kijkje op de
website http://kloosterpark-uden.nl/.

Woonwijk De Gaarden
Rondom het historische Retraitehuis is recent een prachtige woonwijk gebouwd: De Gaarden. Een groene plek, waar je het vertrouwde dorpsleven ervaart. Je kunt er appartementen en eengezinswoningen huren en er zijn vrije kavels beschikbaar om op te bouwen. Het Retraitehuis vervult in deze nieuwe woonwijk een wijkfunctie en biedt op verzoek een totaalpakket van wonen, zorg, welzijn en extra services.

De sfeervolle ruimtes in Het Retraitehuis nodigen bezoekers uit om elkaar te ontmoeten. Ook bewoners van de wijk De Gaarden en het appartementencomplex Het Kloosterpark zijn van harte welkom in D'n Blauwe Engel voor een kopje thee/koffie met iets lekkers.

Gaat u binnenkort verhuizen naar Het Retraitehuis, onze informatiegids vertelt meer over deze locatie.

Vragen?
Voor meer informatie over Het Retraitehuis kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Uden
Telefoon 0413 - 33 75 00
E-mail: csb.uden@laverhof.nl

Adresgegevens:
Het Retraitehuis
Volkelseweg 30
5405 NA Uden
Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: receptie.retraitehuis@laverhof.nl

 

Agenda

Het Retraitehuis

Geen evenementen

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl

De mening van bewoners met fysieke beperking van Het Retraitehuis

De mening van vertegenwoordigers van bewoners met dementie van Het Retraitehuis

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.9

Laverhof is 328 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering