Het Retraitehuis

Het Retraitehuis in Uden biedt wonen en waardige zorg in een gastvrije, sfeervolle ambiance. De zorgappartementen zijn modern ingericht met éénpersoonskamers en eigen sanitair. Het Retraitehuis ligt in een parkachtige omgeving, met een grote besloten tuin. Deze is ook veilig en toegankelijk voor mensen met een psychogeriatrische aandoening.

Het Retraitehuis heeft de wortels van haar bestaan 25 jaar terug als kloosterbejaardenoord. De samenwerking met de zusters van de Congregatie Missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest is nog steeds levendig. Dit is een internationale missionaire congregatie binnen de Katholieke Kerk, een groep van circa 3200 vrouwen afkomstig uit 45 verschillende culturen en landen.

De bewoners van Het Retraitehuis leven in een veilige en vertrouwde woonomgeving, gelegen in een groene en bosrijke omgeving. Het woon- en zorgcentrum met verpleeghuiszorg biedt de bewoners een gastvrije en rustige leefomgeving met veel aandacht voor elkaar. Het Retraitehuis heeft een prachtige achtertuin. U kunt daar gaan wandelen en genieten van de mooie plekjes, die een oase van rust bieden.

Wonen in Amarel
In Het Retraitehuis kunt u appartementen en studio's huren. Er bevinden zich 10 appartementen op de begane grond en 6 studio's op de derde verdieping. De zorg wordt geleverd door Ondersteuning Thuis van Laverhof en u kunt gebruikmaken van diverse aanvullende pakketten, waaronder maaltijden en welzijn. 

Voor vragen over de verhuur van de appartementen verwijzen wij u naar de pagina over Verzorgd wonen. Vul het contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Kapper en pedicure
Wilt u naar de kapper of pedicure, dan kunt u een afspraak maken met kapster of pedicure van Het Retraitehuis. Meer informatie hierover vindt u in de informatiegids onderaan deze pagina. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Zorgappartementen Het Kloosterpark
Naast Het Retraitehuis is in de monumentale kloostertuin het appartementencomplex Kloosterpark gerealiseerd. Prachtig gelegen appartementen, op een unieke locatie in een groene omgeving. Kloosterpark is een vrijstaand gebouw dat via een gang verbonden is met Het Retraitehuis. Kloosterpark bestaat uit 44 zorgappartementen. De zorg en dienstverlening kunt u aanvragen via Het Retraitehuis.

Voor meer informatie over Kloosterpark kunt u contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar, tel.: (0413) 33 75 00, e-mail: kloosterpark@laverhof.nl.
Of neem een kijkje op de
website http://kloosterpark-uden.nl/.

Woonwijk De Gaarden
Rondom het historische Retraitehuis is recent een prachtige woonwijk gebouwd: De Gaarden. Een groene plek, waar je het vertrouwde dorpsleven ervaart. Je kunt er appartementen en eengezinswoningen huren en er zijn vrije kavels beschikbaar om op te bouwen. Het Retraitehuis vervult in deze nieuwe woonwijk een wijkfunctie en biedt op verzoek een totaalpakket van wonen, zorg, welzijn en extra services.

De sfeervolle ruimtes in Het Retraitehuis nodigen bezoekers uit om elkaar te ontmoeten. Ook bewoners van de wijk De Gaarden en het appartementencomplex Het Kloosterpark zijn van harte welkom in de ontmoetingsruimte voor een kopje thee/koffie met iets lekkers.

Informatiegids Retraitehuis
Gaat u binnenkort verhuizen naar Het Retraitehuis, in onze informatiegids vindt u meer informatie over deze locatie.

Vragen?
Voor meer informatie over Het Retraitehuis kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau.
Telefoon: 073 - 544 33 33
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.
E-mail: csb.uden@laverhof.nl

Adresgegevens:
Het Retraitehuis
Volkelseweg 30
5405 NA Uden
Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: receptie.retraitehuis@laverhof.nl

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren