Kloosterpark

Stijlvol wonen in het groen
Naast Het Retraitehuis in Uden vindt u appartementencomplex Kloosterpark. Het nieuwe gebouw bestaat uit 44 huurappartementen, met veel extra voorzieningen. De serene, groene omgeving van Kloosterpark biedt prachtige wandelpaden en oude lanen op een geborgen en unieke locatie. Overal in het park zijn zitgelegenheden die uitzicht bieden op de prachtige natuur. Het park is een afgeschermd gebied, dat alleen toegankelijk is voor haar bewoners.

Service en zorg goed geregeld
In Kloosterpark woont u in een volledig zelfstandig appartementengebouw met eigen hoofdingang. Kloosterpark is via een passage direct verbonden met Het Retraitehuis. Zo kunt u comfortabel en veilig deelnemen aan activiteiten en gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte voor een kopje koffie, een feestelijke bijeenkomst of een gezellig samenzijn. De service- en zorgverlening worden verzorgd door Laverhof Ondersteuning Thuis en is in overleg af te stemmen op uw persoonlijke situatie.

Wilt u meer weten? 
Meer informatie over Kloosterpark vindt u via deze link.

Wij bieden in Kloosterpark diverse diensten aan. In de informatiegids over Kloosterpark, klik hier, vindt u meer informatie hierover.

 

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren