Mgr. Bekkershuis

In het Mgr. Bekkershuis dat centraal gelegen is in Schijndel, wonen cliënten met een fysieke beperking, cliënten die revalideren en verzorgingshuisbewoners. Ook kunnen cliënten er de gespecialiseerde dagbesteding, met mogelijkheid voor behandeling, bezoeken. De nieuwe behandelruimtes van de fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek bevinden zich op de begane grond bij de ingang.

Cliënten wonen in het Mgr. Bekkershuis in een eigen appartement. In de gemeenschappelijke huiskamers worden activiteiten georganiseerd en kan gezamenlijk worden gegeten. Verder is er ook een wijkrestaurant,
waar dagelijks een warme maaltijd wordt geserveerd. Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u via de receptie een afspraak maken bij onze eigen salon. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Om een indruk van het Mgr. Bekkershuis te krijgen, kunt u hier de film bekijken.

Achter het Mgr. Bekkershuis in Schijndel vindt u het nieuwe appartementencomplex Servaeshof. Het complex bestaat uit 33 appartementen voor zelfstandig wonende huurders met een zorgindicatie. De hoofdingang bevindt zich aan de St. Servatiusstraat en het appartementencomplex is verbonden met het Mgr. Bekkershuis.

De centrale ligging van het Mgr. Bekkershuis biedt de mogelijk voor een wandeling naar het centrum van Schijndel voor een boodschap of een kopje koffie.

Gaat u binnenkort (tijdelijk) verhuizen naar het Mgr. Bekkershuis, onze informatiegids vertelt meer over deze locatie. Voor cliënten van Servaeshof is Laverhof Ondersteuning Thuis beschikbaar.

Vragen?
Voor meer informatie over het Mgr. Bekkershuis kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33
E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

Adresgegevens:
Mgr. Bekkershuis
Deken Baekersstraat 83
5482 JD Schijndel
Telefoon: 073 - 544 27 00
E-mail: receptiemb@laverhof.nl

Mgr. Bekkershuis

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren