Servaeshof

Prachtige appartementen in centrum Schijndel
Achter het Mgr. Bekkershuis in Schijndel vindt u het nieuwe appartementencomplex Servaeshof. Het complex bestaat uit 33 appartementen voor zelfstandig wonende huurders met een zorgindicatie. De hoofdingang bevindt zich aan de St. Servatiusstraat en het appartementencomplex is verbonden met het Mgr. Bekkershuis. De centrale ligging biedt de mogelijk voor een wandeling naar het centrum van Schijndel voor een boodschap of een kopje koffie.

Medio september beschikbaar
De eerste oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden en de appartementen worden nu verder afgewerkt. De  planning is dat de eerste 18 bewoners, de voormalige bewoners van de oude vleugel die nu tijdelijk in Annahof wonen, medio september hun intrek kunnen nemen. Daarna ontvangen de overige huurders de sleutel van hun nieuwe appartement. 

Service en zorg goed geregeld
De zorg- en dienstverlening worden verzorgd vanuit het Mgr. Bekkershuis en is in overleg af te stemmen op uw persoonlijke situatie. U kunt deelnemen aan activiteiten en gebruikmaken van het gezellige wijkrestaurant d'n Herd, waar dagelijks warme maaltijden worden geserveerd.

Heeft u interesse in wonen in Servaeshof?
Voor vragen over de verhuur van de appartementen, kunt u terecht bij Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, e-mail josee.vanboxmeer@laverhof.nl.

Agenda

Heeswijk

Geen evenementen

Schijndel

Geen evenementen

Het Retraitehuis

Geen evenementen

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis