Servaeshof

Prachtige appartementen in centrum Schijndel
Achter het Mgr. Bekkershuis in Schijndel vindt u het nieuwe appartementencomplex Servaeshof. Het complex bestaat uit 33 appartementen voor zelfstandig wonende huurders mét een zorgindicatie. De hoofdingang bevindt zich aan de St. Servatiusstraat en het appartementencomplex is verbonden met het Mgr. Bekkershuis. De centrale ligging biedt de mogelijkheid voor een wandeling naar het centrum van Schijndel voor een boodschap of een kopje koffie.

Service en zorg goed geregeld
De zorg- en dienstverlening worden verzorgd vanuit het Mgr. Bekkershuis en is in overleg af te stemmen op uw persoonlijke situatie. U kunt deelnemen aan activiteiten en gebruikmaken van het gezellige wijkrestaurant d'n Herd, waar dagelijks warme maaltijden worden geserveerd. Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u via de receptie een afspraak maken bij onze eigen salon. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Heeft u interesse in wonen in Servaeshof?
Voor vragen over de verhuur van de appartementen verwijzen wij u naar de pagina over Verzorgd wonen. Vul het contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien gewenst, kunt u dan met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. U kunt haar ook bereiken via de receptie van het Mgr. Bekkershuis, tel. 073 - 544 27 00.

Plattegrond

Appartement Type 1               

Appartement Type 2             

Appartement Type 3

Rondleiding  
Bekijk hier de rondleiding door Servaeshof.

Gaat u binnenkort verhuizen naar Servaeshof, onze informatiegids over Servaeshof vertelt meer over deze locatie.

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl