Servaeshof

Prachtige appartementen in centrum Schijndel
Achter het Mgr. Bekkershuis in Schijndel vindt u het appartementencomplex Servaeshof. Het complex bestaat uit 33 appartementen voor zelfstandig wonende huurders mét een zorgindicatie. De hoofdingang bevindt zich aan de St. Servatiusstraat en het appartementencomplex is verbonden met het Mgr. Bekkershuis. Kijk hier om een indruk te krijgen van Servaeshof. De centrale ligging biedt de mogelijkheid voor een wandeling naar het centrum van Schijndel voor een boodschap of een kopje koffie.

Zorg en service goed geregeld
De persoonlijke zorg ontvangt u van Ondersteuning Thuis van Laverhof. Daarnaast kunt u diverse diensten inkopen via Laverhof. Denk hierbij aan het gebruikmaken van een warme maaltijd in het gezellige wijkrestaurant d'n Herd of deelname aan activiteiten. Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u via de receptie een afspraak maken bij onze eigen salon. Natuurlijk zijn ook hiervoor de kosten voor eigen rekening.

Heeft u interesse in wonen in Servaeshof?
Voor vragen over de verhuur van de appartementen verwijzen wij u naar de pagina over Verzorgd wonen. Vul het contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien gewenst, kunt u dan met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. U kunt haar ook bereiken via de receptie van het Mgr. Bekkershuis, tel. 073 - 544 27 00.

Plattegrond

Appartement Type 1               

Appartement Type 2             

Appartement Type 3

Rondleiding  
Bekijk hier de rondleiding door Servaeshof.

Gaat u binnenkort verhuizen naar Servaeshof, onze informatiegids over Servaeshof vertelt u meer over deze locatie.

Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar Laverhof

Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: josee.vanboxmeer@laverhof.nl
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren