St. Barbara

St. Barbara in Wijbosch biedt wonen met zorg en behandeling aan cliënten met dementie. In St. Barbara wordt zorg geboden aan cliënten met minimaal zorgzwaartepakket 5.

De twee nieuwe woonvleugels, Vijverhof en Parklaan, bestaan ieder uit zes kleinschalige woongroepen van acht bewoners. Beide woonvleugels hebben eenpersoonskamers. De bewoners van twee naast elkaar gelegen kamers delen een badkamer, met de toegang vanuit de eigen kamer. In de gemeenschappelijke huiskamers worden activiteiten georganiseerd en kan gezamenlijk worden gegeten.

De glazen verbindingsgang Hoflaan, tussen Vijverhof en Parklaan, en de prachtig aangelegde tuinen nodigen uit voor een wandeling. Ook kunt u genieten van de omgeving op het gezellige terras in de binnentuin of onder de pergola in de belevingstuin, die zich tussen de twee woonvleugels bevindt. Wilt u naar de kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure, dan kunt u via de medewerker van de woongroep een afspraak maken bij onze eigen kapsalon en beautysalon 'De Schaar'. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

In St. Barbara is ook het dorpscentrum De Schakel gevestigd; een ontmoetingsruimte voor de gehele gemeenschap van Wijbosch. Hier kunnen de bewoners van St. Barbara ook gebruik van maken. Naast St. Barbara vindt u Anna Hospice. Achter de woonvleugels vindt u het park met diertjes en de volkstuintjes.

Wilt u een indruk krijgen van St. Barbara. Loop gerust even binnen. Tegen betaling kunt u genieten van een kop koffie of thee met een lekkere versnapering. U bent van harte welkom!

Gaat u binnenkort verhuizen naar St. Barbara, onze informatiegids over St. Barbara vertelt meer over deze locatie. Om een indruk te krijgen van deze locatie, kunt u hier de film over St. Barbara bekijken.

Vragen?
Voor meer informatie over St. Barbara kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33
E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

Adresgegevens:
St. Barbara
Eerdsebaan 1A
5482 DA  WIJBOSCH
Telefoon: 073 - 544 33 00
E-mail: receptiesb@laverhof.nl

Bekijk hier de foto's van St. Barbara!

 

St. Barbara

   

   

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren