St. Barbara

St. Barbara in Wijbosch biedt wonen met zorg en behandeling aan cliënten met dementie. In St. Barbara wordt zorg geboden aan cliënten met minimaal zorgzwaartepakket 5.

De twee nieuwe woonvleugels, Vijverhof en Parklaan, bestaan ieder uit zes kleinschalige woongroepen van acht bewoners. Beide woonvleugels hebben eenpersoonskamers. De bewoners van twee naast elkaar gelegen kamers delen een badkamer, met de toegang vanuit de eigen kamer. In de gemeenschappelijke huiskamers worden activiteiten georganiseerd en kan gezamenlijk worden gegeten.

De glazen verbindingsgang Hoflaan, tussen Vijverhof en Parklaan, en de prachtig aangelegde tuinen nodigen uit voor een wandeling. Ook kunt u genieten van de omgeving op het gezellige terras in de binnentuin of onder de pergola in de belevingstuin, die zich tussen de twee woonvleugels bevindt.

In St. Barbara is ook het dorpscentrum De Schakel gevestigd; een ontmoetingsruimte voor de gehele gemeenschap van Wijbosch. Hier kunnen de bewoners van St. Barbara ook gebruik van maken. Naast St. Barbara vindt u Anna Hospice en Annahof. Op dit moment wordt er achter het Mgr. Bekkershuis een nieuwe vleugel gebouwd met 33 ruimere appartementen en wonen de bewoners van 'Verzorgd Wonen' tijdelijk in Annahof. Gaat u verhuizen naar Annahof dan vindt u meer informatie in de informatiegids van Annahof. Achter de woonvleugels vindt u het park met diertjes en de volkstuintjes.

Wilt u een indruk krijgen van St. Barbara. Loop gerust even binnen. Tegen betaling kunt u genieten van een kop koffie of thee met een lekkere versnapering. U bent van harte welkom!

Gaat u binnenkort verhuizen naar St. Barbara, onze informatiegids over St. Barbara vertelt meer over deze locatie.

Vragen?
Voor meer informatie over St. Barbara kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33
E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

Adresgegevens:
St. Barbara
Eerdsebaan 1A
5482 DA  WIJBOSCH
Telefoon: 073 - 544 33 00
E-mail: receptiesb@laverhof.nl

Bekijk hier de foto's van St. Barbara!

 

   

   

Agenda

Schijndel

Geen evenementen

De mening van vertegenwoordigers van bewoners met dementie van St. Barbara

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
7.9

Laverhof is 328 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 8

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering