Over Laverhof

Wie zijn wij?    

Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. U vindt ons in Schijndel, Wijbosch, Eerde, Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Middelrode, Loosbroek, Vorstenbosch en Uden. Al meer dan honderd jaar zetten wij ons in voor goede afgestemde zorg en welzijn onder het motto ‘leven als thuis’.

U kunt bij ons terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, thuiszorg, diverse therapieën en zorg in de laatste levensfase. Het is ook mogelijk om bij ons ‘verzorgd te wonen’ in een van onze comfortabele huurappartementen. 

Laverhof heeft zes locaties: Mgr. Bekkershuis, St. Barbara en Anna Hospice in Schijndel, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden. Daarnaast bieden we Ondersteuning Thuis in Schijndel en Heeswijk. En weet u dat u in Kloosterpark naast Het Retraitehuis een appartement kunt huren en gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Laverhof?

Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1000 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Wij zijn verbonden met elkaar door onze zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van onze eigen identiteit leven en werken we in een prettige en gastvrije omgeving.

Samen zijn wij Laverhof. 
                            
Missie en visie
Kernwaarden
Onze naam en logo
Organisatiestructuur

 

Laverhof presenteert jaarverslag 2018