Over Laverhof

Laverhof is een lokaal gewortelde zorgorganisatie voor ouderen. U vindt ons in Schijndel, Wijbosch, Eerde, Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Middelrode, Loosbroek, Vorstenbosch en Uden. Al meer dan honderd jaar zetten wij ons in voor goede afgestemde zorg en welzijn onder het motto ‘leven als thuis’.

U kunt bij ons terecht voor verpleeghuiszorg, revalidatie, kortdurend verblijf, ondersteuning thuis, gespecialiseerde dagbesteding en dagbehandeling, diverse therapieën en zorg in de laatste levensfase. Het is ook mogelijk om bij ons ‘verzorgd te wonen’ in een van onze comfortabele huurappartementen. 

Laverhof bestaat uit de locaties: Mgr. Bekkershuis in Schijndel, St. Barbara, Annahof en Anna Hospice in Wijbosch, Cunera en De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden. Daarnaast bieden we Ondersteuning Thuis in Schijndel en Heeswijk. En weet u dat u in Kloosterpark gelegen naast Het Retraitehuis, Servaeshof het appartementencomplex achter het Mgr. Bekkershuis en in De Bongerd, een appartement kunt huren en gebruik kunt maken van de zorg- en dienstverlening van Laverhof?

Onze organisatie telt ongeveer 400 cliënten en hun familie en naasten, ruim 1200 medewerkers en meer dan 500 vrijwilligers. Wij zijn verbonden met elkaar door onze zorg, aandacht, inzet, Brabantse cultuur en gewoontes. Met behoud van onze eigen identiteit leven en werken we in een prettige en gastvrije omgeving.

Samen zijn wij Laverhof. 
                            
Missie en visie
Kernwaarden
Onze naam en logo
Organisatiestructuur

 

Nieuws

19 apr.

Scabiës geconstateerd bij bewoner Mgr. Bekkershuis

lees meer
11 apr.

Appartementen en studio’s in Retraitehuis te huur, Laverhof breidt thuiszorg Uden uit

lees meer
05 apr.

Omzien naar elkaar in Fioretti; wonen met zorg in een hechte gemeenschap

lees meer
Meer nieuws

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren