Feestelijke afscheidsbijeenkomst Peter Beijers op 7 oktober 2020

Op 7 oktober was de feestelijke afscheidsbijeenkomst van Peter Beijers. Hieronder een woord van dank van Peter zelf. Wilt u de bijeenkomst terugkijken, klik dan hier. Onderaan de pagina vindt u het progamma van die dag.

Lieve LaverLovers,

Afscheid nemen in tijden van corona. Het is en blijft bijzonder. Een interessant debat 'Vitalo….en dan?' en een professionele livestream. Fijn dat het kon en bijzonder dat daardoor ook mensen elders in het land hebben meegekeken die het programma anders gemist hadden. Zeker iets om er in te houden voor de toekomst. Ik heb er van genoten.
Maar daarna niet persoonlijk iedereen de hand kunnen drukken en nog kort terug kijken op de mooie tijd bij Laverhof. Als mensenmens heb ik dat natuurlijk gemist. Het past ook niet bij wie wij als Laverhof gemeenschap willen zijn.
Maar toch. Heel veel dank voor de digitale wensen en de vele kaartjes. Die laatste staan nu thuis te pronken en krijgen een plek in het plakboek dat het afscheid van mijn werkzaam leven markeert. Om later nog eens in terug te kijken.
Veel dank aan iedereen voor de fantastische tijd die we samen bij Laverhof mochten hebben.  En waar ik op mijn manier mijn steentje aan heb kunnen bijdragen. Ik ga mijn leven als vitalo proberen op te pakken. Na 27 jaar door de agenda gestuurd te zijn is dat even wennen…
Ik wens iedereen veel sterkte met de ongetwijfeld lastige tijd die nog komen gaat. Corona is nog onder ons en het menselijk gedrag laat zich kennelijk moeilijk sturen. Maar in het voorjaar is het gelukt om er samen door te komen. Ik vertrouw erop dat ook nu weer medewerkers, vrijwilligers, bewoners, cliënten en familiezorgers er voor zullen staan.
Tot ziens in betere tijden,

Peter Beijers

 

Voor meer informatie over het progamma van de bijeenkomst download de toelichting op vorm en inhoud van het programma in PDF-formaat.

Programma

14:30 uur
Digitale inloop
De online omgeving is toegankelijk. Gasten kunnen controleren of alles technisch werkt: livestream, chat en pollfunctie.

15:00 uur
Start van het online minisymposium ‘Vitalo... en dan?'

Inleider is Pieter Hilhorst, lid van de Raad voor Volksgezondheid en samenleving, die onlangs een rapport uitbracht over de ‘Derde Levensfase’.

Op verschillende momenten nodigt de moderator de online aanwezigen uit om vragen te beantwoorden of vragen te stellen via de poll-functie. Wilt u vooraf een vraag of opmerking indienen, bijvoorbeeld over het rapport, neemt u dan via e-mail contact op met moderator Rindert de Groot.

16:30 uur
Digitale receptie met videoboodschappen.

17:00 uur
Einde van de online bijeenkomst

Cadeautip: Eventuele giften wil Peter graag ten goede laten komen aan de bewoners van Laverhof via de vriendenstichtingen van Laverhof. Dit kan door een gift over te maken naar Stichting Laverhof, rekeningnummer NL07 RABO 0147 1007 20 o.v.v. Afscheid Peter Beijers.

Peter Beijers