Huisregels

Welkom bij Laverhof!

Wij doen ons uiterste best
om een prettige, gastvrije en veilige gemeenschap te zijn.
Een omgeving waar het fijn leven en werken is. Daarom verwachten wij zowel van onze medewerkers als van bewoners, cliënten, bezoekers en vrijwilligers dat zij zich correct gedragen. In onze huisregels leest u wat wij van elkaar mogen verwachten.

Onze huisregels zijn niet vrijblijvend. Bezoekt u onze gebouwen? Dan gaat u akkoord met onderstaande afspraken.

1.    Omgang

Wij gaan vriendelijk en respectvol met elkaar om. Toon begrip voor bewoners, cliënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Wij verwachten dat u de aanwijzingen van medewerkers opvolgt.

 

2.    Roken

In onze gebouwen geldt een rookverbod. Medewerkers, vrijwilligers, cliënten en bezoekers mogen alleen buiten de locatie roken op de hiervoor aangewezen plekken.

 

3.    Privacy

Het is niet toegestaan om zonder toestemming te fotograferen, filmen of geluidsopnames te maken.

4.    Ongewenst gedrag

Laverhof tolereert geen enkele vorm van agressie of geweld. Racistische, seksistische of andere kwetsende opmerkingen zijn niet gepast. U kunt elkaar aanspreken op gedrag, op een nette manier en met respect voor elkaar.

 

5.    Alcohol, drugs en wapens

Overmatig gebruik van alcohol en/of drugs is niet toegestaan. Het gebruik en/of het bezit van drugs, wapens en de handel hierin binnen en rondom onze gebouwen is verboden.

 

6.    Privé bezittingen

Wij gaan respectvol met elkaars eigendommen om. Indien u schade toebrengt aan eigendommen van Laverhof, dan wordt deze schade op u verhaald.

 

Overtreedt u onze huisregels? Dan vragen wij u ons gebouw te verlaten. U bent in overtreding als u dit niet doet. De toegang tot de gebouwen van Laverhof wordt u dan onmiddellijk ontzegd. Wij doen altijd aangifte bij de politie als er sprake is van agressie, diefstal, geweld en ander ongeoorloofd gedrag.

Heeft u vragen? Neem contact op met Laverhof via info@laverhof.n

Nieuws

30 apr.

Laverhof en Fitness (LEF)

lees meer
19 apr.

Scabiës geconstateerd bij bewoner Mgr. Bekkershuis

lees meer
11 apr.

Appartementen en studio’s in Retraitehuis te huur, Laverhof breidt thuiszorg Uden uit

lees meer
Meer nieuws

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren