Appartementencomplex Kloosterpark in Uden bereikt hoogste punt

Gepubliceerd op 11 oktober 2018

Appartementencomplex Kloosterpark in Uden bereikt hoogste punt

Het appartementencomplex Kloosterpark, Volkelseweg 30 in Uden, bereikte op dinsdag 9 oktober jl. het hoogste punt. Reden om dit samen met de toekomstige bewoners, bouwers en zorgverleners te vieren.

Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden, is trots op wat er met elkaar bereikt is en bedankt de projectontwikkelaar. “Hier komt iets moois!” Vervolgens richt ze zich tot de toekomstige huurders: “Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat wonen in Kloosterpark zo goed mogelijk uw thuis wordt. Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben. We werken met elkaar aan comfort en veiligheid en u krijgt er een nieuwe buurt voor terug. U kunt gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte, onze eigen bioscoop, u kunt kiezen voor de mogelijkheid om eens samen te koken in de keuken van Het Retraitehuis of een kopje koffie drinken in D’n Blauwe Engel. En op de begane grond van Kloosterpark komt een fysiotherapiepraktijk met fitnessruimte, een schoonheidsspecialiste, kapster en pedicure.”

Na de koffie met wat lekkers gaat het gezelschap naar buiten, waar een banner vanaf de bovenste etage wordt uitgerold en een fles champagne wordt ontkurkt! Aansluitend wordt er onder het genot van een drankje en een hapje gezellig nagepraat, worden de maquettes bekeken en konden er vragen worden gesteld. 

Meer over Kloosterpark
Kloosterpark ligt in de prachtige kloostertuin van de Laverhof locatie Het Retraitehuis en bestaat uit 44 huurappartementen. Kloosterpark is een uniek concept voor Uden dat Laverhof samen met projectontwikkelaar Cornelis Huygens vormgeeft. Uniek, omdat het ouderen de kans biedt om in een groene omgeving te wonen met in nabijheid de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van Het Retraitehuis. Wonen in een kloostertuin, in de omgeving van de levendigheid van de nieuwe woonwijk De Gaarden én vlakbij het centrum!

De 44 appartementen in Kloosterpark zijn volledig zelfstandig. Er zijn acht verschillende woningtypen met een oppervlakte vanaf 66,5 m2. Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd. De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de gastvrijheid van Het Retraitehuis en er worden voorzieningen op het gebied van welzijn, verzorging en wellness gerealiseerd op de begane grond van Kloosterpark. Op wens van de bewoners kunnen zij volledig worden ontzorgd.

Meer informatie over huren in Kloosterpark? Via 0413 - 33 75 00 kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof. Via e-mail: kloosterpark@laverhof.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.kloosterpark-uden.nl

Agenda

Heeswijk

24 jul
Optreden seniorenorkest Dommelvolk
van 14:30 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 jul
Muziekoptreden
van 19:00 tot 21:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 jul
Kermisplein
van 14:30 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30