Bouw appartementencomplex Kloosterpark aan de Volkelseweg in Uden van start

Gepubliceerd op 25 oktober 2017

Bouw appartementencomplex Kloosterpark aan de Volkelseweg in Uden van start

Op het terrein van Het Retraitehuis, locatie van Laverhof in Uden, wordt binnenkort gestart met de bouw van Kloosterpark, een complex met 44 huurappartementen.

Peter Beijers, bestuurder van Laverhof: “Kloosterpark is een uniek concept voor Uden dat we samen met projectontwikkelaar Cornelis Huygens vorm gaan geven. Uniek, omdat het de kans biedt aan ouderen om in de groene omgeving van Het Retraitehuis te wonen. Uniek omdat je de nabijheid, de geborgenheid en de historie van Het Retraitehuis ervaart. Wonen in een kloostertuin, in de nabijheid van de levendigheid van de nieuwe woonwijk De Gaarden én vlakbij het centrum!”

“De 44 appartementen in Kloosterpark zijn volledig zelfstandig. Er zijn acht verschillende woningtypen met een oppervlakte vanaf 66,5 m2. We verwachten dat de appartementen in december 2018 worden opgeleverd,” vult Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof aan. “De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruik maken van de gastvrijheid van Het Retraitehuis en er worden voorzieningen op het gebied van welzijn, verzorging en wellness gerealiseerd op de begane grond van Kloosterpark. Op wens van de bewoners kunnen zij volledig worden ontzorgd!”

Meer informatie over huren in Kloosterpark? Via tel. 0413 - 337500 kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof. Via e-mail: kloosterpark@laverhof.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.kloosterpark-uden.nl

Agenda

Heeswijk

16 dec
Uurtje Klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

12 dec
Duofiets aanbieden
van 10:00 tot 11:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

31 dec
Afsluiting van het oude jaar.
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30