De heer Van de Brand en mevrouw Smit nemen na 20 jaar afscheid van cliëntenraad

Gepubliceerd op 20 september 2018

De heer Van de Brand en mevrouw Smit nemen na 20 jaar afscheid van cliëntenraad

Op 19 september namen de heer Van de Brand en mevrouw Smit, twee zeer betrokken cliëntenraadsleden van cluster Behandeling, Revalidatie & Ondersteuning Thuis, met pijn in het hart afscheid. Zij hebben beiden twintig jaar cliënten van Laverhof ondersteund vanuit de klachtenadviescommissie en cliëntenraad.

Zij vertelden: “Tot voor kort voerden wij nog gesprekken met cliënten thuis en met revaliderende cliënten in het Mgr. Bekkershuis om te horen hoe zij de zorg- en dienstverlening van Laverhof ervaren. Dit leverde steeds mooie gesprekken op. Er is in 20 jaar veel veranderd. Vroeger ging het vooral over het eten, nu over heel veel verschillende zaken. Wij merken dat Laverhof altijd bezig is met verbeteren.”
Beiden hebben het werk met veel plezier gedaan en helaas is het tijd om het stokje door te geven aan nieuwe kandidaten. Dominique den Brok, directeur cluster Behandeling, Revalidatie & Ondersteuning Thuis, zette beide leden in het zonnetje met een bloemetje en een speciaal ‘enorm bedankt beeldje’.

Wilt u zich inzetten voor de belangen van onze cliënten van Behandeling, Revalidatie en Ondersteuning Thuis? En komt u uit de regio Schijndel? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@laverhof.nl of stuur een brief naar Laverhof, t.a.v. cliëntenraad cluster B.R.O.T., Postbus 154, 5480 AD Schijndel.

Agenda

Heeswijk

16 jun
Uurtje klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

17 jun
Optreden Onyx
van 14:00 tot 16:00 uur
Eerdsebaan 1a

Het Retraitehuis

23 jun
100% NL.
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30