Dienstkleding Laverhof in ‘nieuw jasje’

Gepubliceerd op 22 mei 2017

Dienstkleding Laverhof in ‘nieuw jasje’

Deze maand krijgen de zorgmedewerkers op  alle locaties van Laverhof nieuwe dienstkleding. Ook de medewerkers van Ondersteuning Thuis, de receptionistes, huismeesters, tuinmannen, behandelaren, gastvrouwen en de medewerkers in de keuken worden in een ‘nieuw jasje’ gestoken. De kleurrijke kleding varieert van diverse jasjes, hessen en blouses tot polo’s en fleecevesten. Allemaal in de herkenbare kleuren én met het logo van Laverhof.

Een werkgroep met medewerkers uit verschillende disciplines heeft zich beziggehouden met de keuze van de dienstkleding en vooral met de vraag welke disciplines dienstkleding gaan dragen. Een van de eisen was om in de kleding de Laverhof-kleuren terug te laten komen.

Anne-Marie Glaap, hoofd hoteldienst in Schijndel: “De linnendienst is druk bezig geweest met de kleding te merken en ervoor te zorgen dat alles keurig in de desbetreffende ruimten hangt. Voor sommige medewerkers is het dragen van dienstkleding nieuw. Met name de behandelaren hadden voorheen geen dienstkleding. Voor sommigen is het ‘terug van weggeweest’ en voor degene die jaren een wit hes hebben gedragen en nu een hes in Laverhof blauw of oranje hebben, is het een ware metamorfose!”

De bewoners en familieleden zijn enthousiast. “Het ziet er fris en vrolijk uit en de medewerkers zijn herkenbaar.”

Agenda

Heeswijk

23 sep
Uurtje Klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 sep
Carmaschoenen verkoop
van 14:00 tot 16:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 sep
Accordeonorkest met Oda Verhagen
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30