Een bijzonder initiatief: Linda en Linda slaan handen ineen voor ouderen!

Gepubliceerd op 18 april 2017

Op vrijdag 14 april stond Linda Vos, van schoonheidsinstituut Violet, samen met haar team klaar om de 'look good feel good day' te verzorgen.

Linda Vos heeft zich samen met haar team 10 jaar lang vrijwillig ingezet voor vrouwen met kanker. Nu vond ze het tijd voor een nieuwe doelgroep. Linda Stam, werkzaam in de thuiszorg van Laverhof en vriendin van Linda Vos, komt vaak met ouderen in contact die door omstandigheden vaak alleen en eenzaam zijn. Samen besloten ze dan ook om deze groep eens lekker te verwennen.

De middag begon met koffie, thee en gebak wat door bakker Peter Snijers werd verzorgd. Vier dames kregen een gezichtsbehandeling, handmassage, handscrub, manicure en werden mooi opgemaakt. Daarna verzorgde Brigitte van Berkel een prachtige fotoshoot. Deze foto’s zullen de dames binnenkort op cd ontvangen. Na afloop kregen de dames allemaal een goodiebag mee, met daarin onder andere een heerlijk potje crème en een prachtig sjaaltje.

"De dames genoten zichtbaar. Het was prachtig om te zien wat dit voor iemand kan betekenen", aldus Linda Stam. Kortom een geslaagde dag!

Agenda

Heeswijk

23 sep
Uurtje Klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 sep
Carmaschoenen verkoop
van 14:00 tot 16:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 sep
Accordeonorkest met Oda Verhagen
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30