Eerste huurders in appartementencomplex Kloosterpark in Uden

Gepubliceerd op 04 juli 2019

Eerste huurders in appartementencomplex Kloosterpark in Uden

Afgelopen maandag 1 juli overhandigde Laverhof de sleutels aan de eerste huurders van het appartementencomplex Kloosterpark aan de Volkelseweg 30 in Uden. 44 comfortabele huurappartementen, uniek gelegen in een groene omgeving met in de nabijheid de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van de Laverhof locatie Het Retraitehuis. Wonen in een kloostertuin, in de omgeving van de levendigheid van de nieuwe woonwijk De Gaarden én vlakbij het centrum!

Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden: “Eind 2017 startte projectontwikkelaar Cornelis Huygens de bouw van Kloosterpark en nu staat er dit prachtige appartementencomplex. Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat voor de nieuwe bewoners wonen in Kloosterpark zo goed mogelijk een thuis wordt. We werken met elkaar aan comfort en veiligheid. De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening en faciliteiten van Het Retraitehuis. Denk hierbij aan de sfeervolle ontmoetingsruimte, onze eigen bioscoop, een kopje koffie drinken in D’n Blauwe Engel, een warme maaltijd in de Refter of een koelverse maaltijd voor thuis. Ook is er de mogelijkheid om eens samen te koken in de keuken van Het Retraitehuis. Op de begane grond van Kloosterpark worden in de loop van het jaar voorzieningen op het gebied van welzijn, verzorging en wellness gerealiseerd.”

Meer over Kloosterpark
Kloosterpark is een uniek concept voor Uden dat Laverhof samen met projectontwikkelaar Cornelis Huygens heeft ontwikkeld. De 44 appartementen in Kloosterpark zijn volledig zelfstandig. Er zijn acht verschillende woningtypen met een oppervlakte vanaf 66,5 m2. De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van Het Retraitehuis. Op wens van de bewoners kunnen zij volledig worden ontzorgd.

Appartement huren?
Wilt u meer informatie over huren in Kloosterpark of een kijkje komen nemen? Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, tel. 0413 - 33 75 00 of via e-mail kloosterpark@laverhof.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.kloosterpark-uden.nl

Agenda

Heeswijk

29 jan
Meidenkist (Nostalgisch verhaal)
van 14:30 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

05 feb
optereden Kumptvaneiges
van 19:00 tot 21:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

06 feb
Barber@work
van 14:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30