Feestelijke start bouw Kloosterpark

Gepubliceerd op 08 maart 2018

Feestelijke start bouw Kloosterpark

Op 7 maart jl. werd samen met de toekomstige bewoners van appartementencomplex Kloosterpark de officiële start van de bouw feestelijk ingeluid. Voor deze bewoners ook de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met de nieuwe buren én Het Retraitehuis. De aannemer, projectontwikkelaar Cornelis Huygens en verhuurmakelaar waren hierbij aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Na een korte presentatie, ging het gezelschap gezamenlijk naar het bouwterrein.

Tijdcapsule
Om de start van de bouw officieel te maken werd een grote kist, die de tand des tijds zal doorstaan, met daarin tijdcapsules, onder het appartementencomplex Kloosterpark begraven. Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden: “Met deze tijdcapsules markeren de toekomstige bewoners het moment waarop ze besloten om in Kloosterpark te gaan wonen. Op zoek naar een nieuwe woonplek met een beeld over hun toekomst in Kloosterpark. Bewoners hebben de capsules gevuld met voorwerpen, gedichten, brieven en foto’s, waarmee zij het huidige tijdsbeeld en/of hun wensen en dromen vormgeven. Het gezamenlijk begraven van de capsules is het moment dat we samen voor het eerst een gemeenschap vormen.”

Bij deze bijeenkomst waren ook de heer en mevrouw Oomen en mevrouw Schampers. Zij stonden voor een keuze en dachten daar willen we wel ‘zitten’. Dit is precies wat ze wilden, maar nog nooit van hadden gehoord. Via de link https://youtu.be/19pKEJnq6dU laten zij weten waarom zij gekozen hebben voor Kloosterpark.

Natuurlijk werd er nadien nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Een van de mogelijkheden die Het Retraitehuis ook in de toekomst biedt. 

Heeft u vragen?
Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar, kan u alles vertellen over de appartementen van Kloosterpark. U kunt haar bereiken via telefoon: 0413-337500 of e-mail: kloosterpark@laverhof.nl. Of kijk op de website: http://kloosterpark-uden.nl/ 

Agenda

Heeswijk

21 aug
Optreden Ambiance koor.
van 14:30 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

09 sep
Optreden van Seniorenorkest uit Best
van 14:30 tot 14:30 uur
st. Barbara

Het Retraitehuis

20 aug
Heemkunde - Uden en het Koningshuis
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30