Herfstmarkt in Het Retraitehuis

Gepubliceerd op 12 oktober 2017

In Het Retraitehuis aan de Volkelseweg 30 in Uden vindt op zaterdag 28 oktober van 13.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse Herfstmarkt plaats. Rianne Vollenberg, van team Welzijn: “Alweer voor het vierde jaar organiseren we deze markt voor publiek van buitenaf en we hopen weer op een succes.”

“Op de herfstmarkt staan 20 tot 25 kraampjes met de meest uiteenlopende koopwaar of spelletjes. Diverse goede doelen hebben ook een kraampje. Van kaarten tot natuurlijke decocreaties. Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er consumptiebonnen te koop waarmee u een hapje en een drankje kunt kopen. Een deel van de opbrengst van deze dag komt ten goede aan de bewoners. Bij de kramen waar hier sprake van is, staat dit aangegeven. Dit bedrag wordt verdubbeld door het Premieplan van het Nationaal Ouderenfonds (tot een maximum van € 2.000,-), aldus Rianne.”

De toegang is gratis. Kom gezellig met familie en vrienden een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!

Het Nationaal Ouderenfonds
Het Ouderenfonds steunt kwetsbare ouderen in Nederland met concrete diensten en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de BoodschappenPlusBus, de Zilverlijn, de OuderenOmbudsman (0800 - 1325, gratis), kerstdiners en stranduitjes. Alles is hierbij gericht op het stimuleren van sociale contacten en zelfredzaamheid van ouderen om zo eenzaamheid te bestrijden.

Over Premieplan
Het Premieplan is een initiatief van Nationaal Ouderenfonds, Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo. Voor meer info: www.ouderenfonds.nl/premieplan.

Agenda

Heeswijk

23 sep
Uurtje Klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 sep
Carmaschoenen verkoop
van 14:00 tot 16:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 sep
Accordeonorkest met Oda Verhagen
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30