Keezen bij St. Barbara voor een Tovertafel: Doe mee!

Gepubliceerd op 11 september 2018

Op woensdag 26 september a.s. organiseert Dorien Romme, medewerker bij Laverhof, een Keez-toernooi bij St. Barbara in Wijbosch voor de aanschaf van een Tovertafel. De kosten bedragen € 5,- per deelnemer en de volledige opbrengst is bestemd voor de Tovertafel.

Tovertafel
Dorien: “Met het organiseren van het Keez-toernooi wil ik een steentje bijdragen aan de vele acties die opgezet zijn voor de aanschaf van een Tovertafel. Veel bewoners houden van spelletjes. Helaas kun je de meeste spelletjes maar met maximaal vier personen tegelijk spelen. De Tovertafel biedt hiervoor uitkomst! Hierbij kun je meer mensen betrekken en het kan samen met personeel of familie gedaan worden, maar ook nog zelfstandig door de bewoner zelf. De Tovertafel stimuleert mensen met dementie tot meer beweging en sociale interactie. Bovendien levert de Tovertafel waardevolle momenten op met familieleden en verzorgers. Ik hoop op een grote opkomst!”

Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur en nadat de spelregels zijn uitgelegd, start om 19.30 uur het toernooi. Er zijn vijf rondes van maximaal 50 minuten. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen!

Inschrijven kan tot 20 september via het inschrijfformulier verkrijgbaar bij ’t Torentje van St. Barbara.

Doet u mee?

Agenda

Heeswijk

24 jul
Optreden seniorenorkest Dommelvolk
van 14:30 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 jul
Muziekoptreden
van 19:00 tot 21:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 jul
Kermisplein
van 14:30 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30