Kom naar de kerstmarkt in Cunera | De Bongerd

Gepubliceerd op 22 november 2018

Van 10 t/m 14 december a.s. wordt Cunera | De Bongerd omgetoverd tot een sfeervol Kersthuis.

“Deze week staat in het teken van kerst, saamhorigheid, ontmoeting en verbinding met elkaar en er worden diverse festiviteiten georganiseerd waaronder een heuse schaatsbaan!”, aldus Annelies Cornelis en Marga Goossens, dagbestedingscoaches Welzijn van Laverhof.

Kerstmarkt op maandag 10 december a.s. van 18.00 tot 21.00 uur
Tijdens de kerstmarkt biedt een groot aantal ondernemers en hobbyisten hun producten aan. De algemene ruimtes staan vol met kramen. Er is een koor en sfeervolle muziek aanwezig. Buiten staan ook kramen en het opstaporkest van de koninklijke fanfare St. Willibrord en het Blazersensemble van muziekvereniging St. Servaes zorgen voor een gezellig sfeer. De kerstman is aanwezig, ook leuk voor een foto!

De toegang is gratis. Kom gezellig met familie en vrienden een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom! En weet u dat er vanuit Cunera | De Bongerd een arreslee rijdt naar Laverhof on Ice? Dus neem ook daar een kijkje!

Laverhof on Ice
Dit jaar is er een nieuw evenement; Laverhof on Ice! Een schaatsbaan met een horeca gelegenheid en een gevarieerd programma. Maandag om 16.00 uur wordt Laverhof on Ice voor de bewoners van Laverhof geopend. Om 19.00 uur is de officiële opening door burgemeester Moorman.

Wens- en gedenkboom
Ook is er weer een wens- en gedenkboom ter nagedachtenis aan uw dierbare. Vanaf 3 december kunt u bij Miranda’s bloemensalon en ‘t Winkeltje van Cunera | De Bongerd voor
€ 2,50 flesjes kopen om in de gedenkboom te hangen.

Agenda

Heeswijk

28 mei
Kleding verkoop dreamfashion
van 10:00 tot 15:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 mei
Kleding verkoop door firma Dreamfashion
van 14:00 tot 16:00 uur
Eerdsebaan 1a

Het Retraitehuis

01 jun
Accanto.
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30