Kom op 11 december naar de kerstmarkt in Cunera/De Bongerd!

Gepubliceerd op 28 november 2017

Kom op 11 december naar de kerstmarkt  in Cunera/De Bongerd!

Van 11 t/m 15 december a.s. is de locatie Cunera/De Bongerd van Laverhof omgetoverd tot een sfeervol kersthuis. “Deze week staat in het teken van kerst, saamhorigheid, ontmoeting en verbinding met elkaar en er worden diverse festiviteiten georganiseerd”, aldus Annelies Cornelis en Marga Goossens, dagbestedingscoaches Welzijn van Laverhof.

Ontsteken lichtjes in gedenkboom
Op maandag 11 december om 16.00 uur worden ter nagedachtenis aan uw dierbaren de lichtjes ontstoken in de Bernhezer gedenkboom op het plein voor Cunera/De Bongerd. U bent hierbij van harte welkom, waarna u uw flesje in de boom kunt hangen. Deze flesjes zijn vanaf 1 december bij onderstaande adressen te koop voor € 2,50:
•    Miranda’s bloemensalon
•    Cultureel Centrum Dinther
•    Winkeltje van Laverhof

Kerstmarkt
Op maandag 11 december a.s. van 18.00 tot 21.00 uur is de kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt bieden een groot aantal ondernemers en hobbyisten hun producten aan. Buiten staan diverse kramen en het opstaporkest van de Koninklijke Fanfare St. Willibrord en de vuurkorven zorgen voor een gezellige en sfeervolle ontvangst. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om marshmallows te bakken bij de vuurkorf. De Serre, de Plaza, de Promenade, de Aula en de Tuinzaal zullen vol staan met kramen. In de Aula wordt er tevens een gezellige après-ski hoek ingericht waar de mogelijkheid is om een mooie kerstfoto te (laten) maken. De Kerstman die de hele avond aanwezig is kun je ook vragen om mee op de foto te gaan. Er is een koor en sfeervolle muziek aanwezig. Lokale horeca ondernemers bieden hapjes en specialiteiten aan tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de bewoners van Cunera/De Bongerd.

De toegang is gratis. Kom gezellig met familie en vrienden een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!

Diverse activiteiten
De rest van de week staan er diverse activiteiten en lekkernijen voor de bewoners op het programma, zoals worstenbroodjes eten en kerststukjes maken op dinsdag, een winterdiner op woensdag, een bezoek aan de film op donderdag en als sluitstuk treden er op vrijdag door het hele huis het schoolkoor en het speciaal samengestelde Laverhof-koor op. Dit koor bestaat uit bewoners, vrijwilligers en personeel.

Loop gezellig even binnen!

Agenda

Heeswijk

22 jan
Kleding verkoop dreamfashion
van 10:00 tot 15:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

19 jan
Optreden Lucien Martin
van 14:30 tot 16:00 uur
st. Barbara

Het Retraitehuis

22 jan
HaveNloos Zeemanskoor
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30