Laverhof begraaft toekomstwensen in nieuwe binnentuin Mgr. Bekkershuis

Gepubliceerd op 29 maart 2021

Laverhof begraaft toekomstwensen in nieuwe binnentuin Mgr. Bekkershuis

Rond de jaarwisseling konden cliënten, medewerkers, vrijwilligers en bezoekers van Laverhof wensen voor de toekomst invullen op de speciaal daarvoor bestemde wenskaartjes. Onder toeziend oog van een klein gezelschap zijn op woensdag 24 maart deze kaartjes, samen met het magazine Recht uit het hart met persoonlijke verhalen uit de eerste coronaperiode, begraven in de prachtige nieuwe binnentuin van het Mgr. Bekkershuis. Als herinnering aan de heftige coronatijd.

Henri van Boxmeer, directeur cluster Schijndel: “De door de familie Van Tartwijk geschonken Magnolia boom, ter nagedachtenis aan hun moeder, is hier de uitgelezen plek voor. Waarvoor onze hartelijke dank. En juist vandaag staat deze boom als enige boom in de tuin in bloei.”

Berthe de Jong, raad van bestuur van Laverhof begraaft samen met de heer Van de Wijdeven, bewoner van het Mgr. Bekkershuis, de ton met de wensen en het magazine. Berthe: “Het was een roerige tijd voor iedereen. We zijn er nog niet, maar dat de meeste bewoners en zorgmedewerkers gevaccineerd zijn, is een lichtpuntje in de coronastrijd.”
Aansluitend was er koffie met gebak.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren