Laverhof en Vegro gaan samenwerking aan

Gepubliceerd op 07 mei 2018

Laverhof en Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen zijn een samenwerking gestart voor het uitlenen van zorghulpmiddelen. Vegro heeft twee uitleenpunten geopend: in Cunera | De Bongerd in Heeswijk en Mgr. Bekkershuis in Schijndel. Hier kunt u terecht voor het gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, toiletstoel of bedverhogers. Deze producten worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Ook de verpleegkundigen van Laverhof Ondersteuning Thuis maken gebruik van hulpmiddelen om de verzorging te vergemakkelijken en de cliënten zo comfortabel mogelijk thuis te laten verblijven. Grote artikelen, zoals bedden en matrassen, worden door Vegro gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd.

Zowel Vegro als Laverhof vinden keuzevrijheid en eigen regie van mensen belangrijk, ook wanneer dit door gezondheidsproblemen moeilijk wordt. Vegro biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, die het mogelijk maken om langer thuis te wonen en zelfredzaam te blijven. Vegro heeft zich omgevormd tot hét Expertisecentrum voor Hulpmiddelen en biedt zorgtechnologie die past bij de behoefte van zorgvragers, mantelzorgers en zorgprofessionals.

Laverhof vergroot de zelfredzaamheid van mensen door het aanbieden van zorg, behandelingen en passende diensten. Zo kan iedereen op eigen wijze een zo goed mogelijke kwaliteit van leven realiseren.

Voor vragen en/of om de hulpmiddelen op te komen halen, kunt u elke werkdag tussen 10.30 uur en 12.00 uur bij de medewerkers van de uitleenpunten terecht.

Cunera
| De Bongerd, Zijlstraat 1, 5473 CJ Heeswijk
Telefoon: 0413 - 29 84 80, e-mail: uitleenpunt.heeswijk@laverhof.nl

Mgr. Bekkershuis, Deken Baekersstraat 83, 5482 JD Schijndel
Telefoon: 073 - 544 27 00, e-mail: uitleenpunt.schijndel@laverhof.nl

 

Agenda

Heeswijk

20 mrt
Lezing over vroeger
van 14:30 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

21 mrt
Keezen
van 14:00 tot 16:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

11 apr
Carma Schoenen
van 10:00 tot 12:00 uur
Volkelseweg 30