Medewerkers restaurant De Toren in Heeswijk-Dinther aan de slag bij Laverhof

Gepubliceerd op 07 december 2020

Medewerkers restaurant De Toren in Heeswijk-Dinther aan de slag bij Laverhof

Drie medewerkers van restaurant De Toren in Heeswijk-Dinther zijn deze week aan de slag gegaan als huishoudelijk medewerker bij Ondersteuning Thuis in Heeswijk. Door de coronacrisis zitten zij zonder werk.

Yolanda Verstegen, teammanager Ondersteuning Thuis Heeswijk: “Bij de thuiszorg zien wij mogelijkheden voor mensen uit de horeca en zijn we met de drie medewerkers in gesprek gegaan. We hebben al meer mensen in dienst genomen die vanuit de horeca de overstap naar de zorg hebben gemaakt. Afhankelijk van hun kennis en ervaring lopen ze een ochtend of middag mee met een medewerker van Ondersteuning Thuis, waarna ze zelfstandig aan de slag kunnen.”

Ook is er bij de snelteststraat bij CC St. Servaes een samenwerking ontstaan met Buro Lima, waar hun medewerkers zich ook kunnen laten testen. Buro Lima verzorgt er de koffie en thee. De snelteststraat is alleen voor medewerkers van aangesloten zorgorganisaties.

We zijn blij met deze extra handen!

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren