Met de gespecialiseerde dagbesteding van Laverhof langer in uw eigen vertrouwde omgeving

Gepubliceerd op 17 december 2020

Voor de meeste ouderen is zelfstandig thuis wonen heel belangrijk. Met hulp van mantelzorgers en voorzieningen in de wijk of buurt gaat dat vaak nog goed. Maar soms is dat  niet meer toereikend en is er meer ondersteuning nodig van professionals of moet de mantelzorger ontlast worden.

Laverhof biedt vijf dagen per week gespecialiseerde dagbesteding onder begeleiding van een professional met veel kennis over ouderen en hun specifieke behoeften. Op dit moment is er nog iedere dag plek. Tijdens de dagbesteding is er aandacht voor activiteiten, contact met anderen en geestelijk en lichamelijk in beweging blijven. Maar ook samen een kopje koffie drinken en genieten van een warme maaltijd. Zo nodig is er aandacht voor persoonlijke verzorging.

Daarnaast bieden we dagbehandeling in groepsverband aan mensen met bijv. Parkinson of dementie, met als doel de achteruitgang van het functioneren te beperken. Laverhof houdt zowel bij de dagbesteding als bij de dagbehandeling rekening met de coronarichtlijnen van het RIVM.

Wilt u deelnemen aan de dagbesteding en/of dagbehandeling van Laverhof, dan heeft u een indicatie nodig. Voor meer informatie over de indicatie en over de dagbesteding / dagbehandeling, kunt u contact opnemen met het cliëntservicebureau, tel. (073) 544 33 33 of e-mail csb.schijndel@laverhof.nl.
Krijgt u al Ondersteuning Thuis van Laverhof, dan kunt u contact opnemen met de wijkverpleegkundige.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren