Ook Laverhof locatie De Bongerd weer open voor bezoek, Cunera volgt

Gepubliceerd op 04 juni 2020

Ook Laverhof locatie De Bongerd weer open voor bezoek, Cunera volgt

Locatie De Bongerd in Heeswijk-Dinther is weer open voor bezoek. A.s. maandag 8 juni volgt Cunera. Bewoners en familie zijn blij. Dit levert na een lange periode van alleen maar beeldbellen en zwaaimomenten, prachtige momenten van weerzien op.

De medewerkers van Cunera | De Bongerd zijn ook blij dat de bewoners weer bezoek kunnen ontvangen en om weer persoonlijk contact te hebben met hun familie. Door het mooie weer kiest er menig bewoner en familie voor om samen een wandeling in de tuin te maken, in plaats van een bezoek in de hiervoor speciaal ingerichte ruimte. Mevrouw Verkuijlen-Verbruggen (95 jaar) en familie kozen voor een zwaaimoment. Hierbij is er contact mogelijk met maximaal drie bezoekers in plaats van één vaste bezoeker, maar wordt men gescheiden door een glazen wand. De familie genoot zichtbaar van het moment.

Veiligheid voorop
Bij het organiseren van de bezoekersregeling staat veiligheid voorop. We houden ons hierbij strikt aan de voorwaarden van het RIVM en vragen bewoners en familie zich ook hieraan te houden. Alle bezoeken vinden alleen op afspraak plaats.

Op basis van de ervaringen en/of op basis van aangepaste landelijke richtlijnen kunnen wijzigingen plaatsvinden. We doen er alles aan om nieuwe besmettingen te voorkomen, maar er blijft een risico aanwezig. Als er nieuwe besmettingen optreden dan moeten we de bezoekersregeling meteen stopzetten.

Laverblad speciale 'Hart onder de riem' uitgave

Lees hier de speciale HART ONDER DE RIEM uitgave

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis