Ook Mgr. Bekkershuis en Annahof beperkt én op afspraak open voor bezoek

Gepubliceerd op 18 juni 2020

Ook Mgr. Bekkershuis en Annahof beperkt én op afspraak open voor bezoek

De daling van het aantal corona-besmettingen bij Laverhof zet door. Ook het Mgr. Bekkershuis en Annahof zijn weer open voor bezoek. Iedereen is opgelucht dat bewoners weer visite kunnen ontvangen, al is dat beperkt.

Laverhof is dankbaar dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt! Gelukkig is het op de locaties die al eerder zijn opengegaan voor bezoek, goed gegaan en zijn er geen nieuwe besmettingen geconstateerd. Hier vindt een versoepeling van de bezoekregeling plaats. Er gelden dan nog steeds strikte voorwaarden om besmetting te voorkomen. Blijft besmetting ook bij het Mgr. Bekkershuis en Annahof uit, dan zal ook hier in de komende weken tot een versoepeling van de bezoekregeling worden overgaan.

Contactpersonen en/of bewoners ontvangen een brief over de bezoekregeling. In deze brief staat wat de bezoekregeling inhoudt. We vragen bezoekers strikt de gestelde regels na te komen. Alleen samen houden we onze locaties corona-vrij!

 

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren