Opening van beweegroute ‘TRIM je FIT’ rond Laverhof

Gepubliceerd op 31 oktober 2019

Opening van beweegroute ‘TRIM je FIT’ rond Laverhof

Op woensdag 13 november a.s. vindt om 9.30 uur de officiële start plaats van de beweegroute ‘TRIM je FIT’. Een nieuw initiatief van Laverhof en de KBO’s Heeswijk-Dinther. En u kunt daarbij zijn!

Sanne Kivits, teammanager Welzijn van Laverhof: “Wij nodigen iedereen van harte uit om bij de officiële opening van de beweegroute ‘TRIM je FIT’ aanwezig te zijn én om de route mee te lopen. Medewerkers van Welzijn hebben samen met fysio- en ergotherapeuten en de tuinmannen van Laverhof de beweegroute ontworpen. Je kunt het vergelijken met een trimroute van vroeger. Is de route te kort, dan kan er nog een extra ronde gewandeld worden in de tuin van de Abdij. Een mooie samenwerking!”

“De bordjes die bij de route zijn geplaatst, zijn ontworpen door een leerling van Sint Lucas in Boxtel. Acht studenten presenteerden een ontwerp, die we tentoongesteld hebben. Bewoners kozen unaniem voor het ontwerp van Lise van den Hout. Ook is er een boekje met uitleg van de beweegroute gemaakt. Dit is te koop bij de receptie van Cunera | De Bongerd”,  vertelt Sanne.

De KBO’s van Heeswijk-Dinther hebben dit initiatief van Laverhof omarmd en zo willen zij, samen met Laverhof, alle ouderen uit het dorp iedere woensdagochtend van 9.30 - 10.30 uur de gelegenheid bieden om de route te lopen. Onder leiding van een professional van Laverhof en een coördinator van de KBO. Nadien wordt gezellig een kopje koffie gedronken in Cunera | De Bongerd. Wilt u meedoen met deze trimclub? Dat kan! Kom daarom een kijkje nemen op woensdag 13 november om 9.30 uur. U bent van harte welkom!

Ook bewoners van Cunera | De Bongerd kunnen de beweegroute lopen. Twee studenten bewegingsagogie en een professional van Laverhof pakken deze activiteit op.

Laverblad speciale 'Hart onder de riem' uitgave

Lees hier de speciale HART ONDER DE RIEM uitgave

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis