Prijsuitreiking Jeu de Boules Club Mgr. Bekkershuis

Gepubliceerd op 07 november 2017

Prijsuitreiking Jeu de Boules Club Mgr. Bekkershuis

Ieder jaar is het weer een spannende strijd wie van de bewoners er met de wisselbeker vandoor gaat. Dit jaar was de heer Joep van der Heijden de gelukkige winnaar voor zowel de wisselbeker van jeu de boules, als voor het boccia spel. De heer Van der Heijden heeft nu in totaal maar liefst vier prachtige bekers gewonnen.

Anne-Marie Glaap, hoofd hoteldienst Mgr. Bekkershuis: “Het is fijn dat de bewoners met de hulp van vrijwilligers deze spelen kunnen spelen. Riet, Tiny, Gerrie en Wim: hartelijk dank voor jullie geweldige inzet! Zonder jullie is het niet mogelijk dat deze spelen gespeeld worden. De eerste wedstrijden voor de wisselbeker 2018 zijn al weer van start gegaan.”

Traditiegetrouw vindt ieder jaar in de maand oktober de prijsuitreiking van de Jeu de Boules Club van het Mgr. Bekkershuis plaats. Anne-Marie: “We hebben voor de maand oktober gekozen, omdat na deze maand het jeu de boules even stil ligt gezien de weersomstandigheden. Dan gebeurt het jeu de boules binnen in d’n Herd van het Mgr. Bekkershuis. Het heet dan geen jeu de boules maar boccia, een bal- en werpsport waarbij zachte ballen gebruikt worden.”

Uitslag Jeu de Boules:
1.    Joep van der Heijden
2.    Dee Groen
3.    Tiny van OS

Uitslag Boccia:
1.    Joep van der Heijden
2.    Tiny van Os
3.    Toon Kapteijns

Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda

Heeswijk

22 jan
Kleding verkoop dreamfashion
van 10:00 tot 15:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

19 jan
Optreden Lucien Martin
van 14:30 tot 16:00 uur
st. Barbara

Het Retraitehuis

22 jan
HaveNloos Zeemanskoor
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30