Raad van toezicht van Laverhof benoemt nieuwe vicevoorzitter

Gepubliceerd op 20 december 2021

Raad van toezicht van Laverhof benoemt nieuwe vicevoorzitter

Drs. J.H.L (Jack) Jansen MBA is benoemd tot vicevoorzitter van de raad van toezicht van Laverhof. Hij volgt op 1 januari 2022 Hans Schepers op, die na twee termijnen als lid van de raad van toezicht vertrekt. Schepers was sinds 1 januari 2016 lid en vicevoorzitter van de raad van toezicht van Laverhof, na de fusie met Stichting Retraitehuis.

Jansen (1961) is voorzitter raad van bestuur van de MeanderGroep Zuid-Limburg en wordt naast vicevoorzitter van de raad van toezicht ook voorzitter van de auditcommissie.

Miriam Dragstra, voorzitter van de raad van toezicht: “Hans Schepers was een vaste waarde in de raad van toezicht van Laverhof. Altijd tot in de puntjes voorbereid en met veel kennis over vastgoed en financiën. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor alles wat hij voor Laverhof heeft betekend. We verwachten met Jack Jansen een goede opvolger te hebben benoemd, die zijn ervaring als zorgbestuurder en bestuurlijke kennis over de regio Noordoost Brabant voor Laverhof in kan zetten.” 

De raad van toezicht van Laverhof bestaat met ingang van 1 januari 2022 uit de volgende personen:

Mevrouw mr M.C.J.J. Dragstra, voorzitter

De heer drs. J.H.L. Jansen  MBA, vicevoorzitter

Mevrouw dr. Y. Kuin

De heer drs. R.J.E.W. Denis

De heer drs. P.P.M.H. de Jong RA

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

PREZO-keurmerk Anna Hospice

In augustus 2022 ontving Anna Hospice het PREZO-keurmerk van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren