Spetterend en spectaculair LaverLove festival, festival der liefde!

Gepubliceerd op 15 mei 2017

Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, was er op de Noordkade in Veghel een groot feest voor alle medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden van Laverhof.

Peter Beijers, bestuurder van Laverhof: “Met dit LaverLove festival wilden we onze waardering laten zien voor al onze medewerkers, vrijwilligers en gepensioneerden. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het is goed om eens even extra bewust stil te staan bij het waardevolle werk dat al die hardwerkende medewerkers èn vrijwilligers iedere dag opnieuw doen. Na vijf jaar een groots en uitbundig evenement, dat mag wel een keer.

Angela Groothuizen bezocht de werkende collega’s
En een feest was het! Natuurlijk werden de medewerkers die tijdens het festival gewoon moesten werken niet vergeten. Alle locaties werden bezocht door een groep medewerkers en TV-persoonlijkheid Angela Groothuizen, die hen een ‘liefdeshart’ en een warm woord van waardering bracht. Dat werd zeer op prijs gesteld en was deels te volgen door een tv-verbinding met de feestlocatie. Het feestende publiek droeg hen, onder leiding van Betty (Christel de Laat), een warm hart toe door met de handen een hart te vormen en hen het lied ‘Love is in the air’ toe te zingen. Dit gaf het ultieme LaverLove-gevoel! Ook voor mij was het bijzonder om 1.100 Laverhof-medewerkers en vrijwilligers te mogen toespreken.”

Voor elk wat wils
Na de officiële opening konden alle zintuigen losgaan op alles wat er te zien en te beleven was. Baby Blue, René Schuurmans en DJ Daroon traden op in de Koekbouw. Iedereen zong uit volle borst mee! In de Afzakkerij kon je luisteren naar de muziek van Unwind en RUM. En natuurlijk kwam de innerlijke mens niets te kort. Er stonden diverse food trucks: voor elk wat wils! Ook was er de ‘All you need is love’ camper en kon je uit je dak gaan met de silent disco. En op diverse plekken kon je op ludieke wijze op de foto met je collega’s.

Trots!
Peter: “Laverhof bestaat nu bijna vijf jaar en ik ben trots op wat we in die periode hebben bereikt. Inspelend op alle veranderingen in de zorg, blijven we doen waar we goed in zijn: met aandacht zorgen dat mensen die dat nodig hebben de juiste ondersteuning krijgen. Dat zien we ook terug in de waardering van cliënten en de tevredenheid van medewerkers: cliënten geven ruim een 8 en ook de tevredenheid van medewerkers scoort hoger dan het landelijk gemiddelde in de sector!"

Wil je een indruk krijgen van het LaverLove festival?
Like de Facebookpagina Laverlove Festival Laverhof!

De Hadeejer was er namens Laverhof bij en verzorgde een artikel hierover. Wim van der Lubbe maakte een fotoreportage. Klik hier voor het artikel en de foto's.

Onderstaand een selectie van de foto's.

Agenda

Heeswijk

23 sep
Uurtje Klassiek
van 15:00 tot 16:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

24 sep
Carmaschoenen verkoop
van 14:00 tot 16:00 uur
Deken Baekerstraat 83

Het Retraitehuis

23 sep
Accordeonorkest met Oda Verhagen
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30