Uitleen hulpmiddelen bij Het Retraitehuis

Gepubliceerd op 19 november 2018

Heeft u tijdelijk hulpmiddelen nodig, omdat u bijvoorbeeld revalideert of herstelt van een medische ingreep of ziekte? Vanaf 7 november kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur hulpmiddelen lenen bij Het Retraitehuis aan de Volkelseweg 30 in Uden.

In Het Retraitehuis kunt u de volgende artikelen direct lenen: rolstoel, toiletstoel, toiletoverzet, toiletverhoger, douchekruk, douchestoel, bedverhogers, ondersteek, krukken en een luchtring. Hulpmiddelen lenen, voor maximaal 26 weken, is opgenomen in vrijwel alle basisverzekeringen en kan op vertoon van de verzekeringspas van degene waarvoor het artikel geleend wordt. In veel gevallen betaalt u niets. Zijn de hulpmiddelen langer nodig dan 26 weken, dan kijken onze medewerkers samen met u naar de mogelijkheden en voorwaarden van uw verzekering.

Grote artikelen, zoals een hoog/laag bed, antidecubitusmatras of een patiëntenlift, kunnen aangevraagd worden via de Vegro Klantenservice op het gratis telefoonnummer
0800 - 2 88 77 66. Deze artikelen worden op maandag tot en met zaterdag voor € 15,- thuisbezorgd of opgehaald. Hierbij kunt u een voorkeurstijd voor bezorgen of ophalen aangeven. In urgente situaties worden de artikelen op dezelfde dag bezorgd.

Het Retraitehuis
Volkelseweg 30
5405 NA Uden
Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: uitleenpunt.retraitehuis@laverhof.nl
Geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Laverblad speciale 'Hart onder de riem' uitgave

Lees hier de speciale HART ONDER DE RIEM uitgave

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Medewerkers cliëntservicebureau:
Esther Verhoeven, Riny Verstraten, Ellen Ruis