Wat hebben Tony Chocolonely, een diner voor twee en een 'Breimachine' met elkaar te maken?

Gepubliceerd op 28 november 2017

Wat hebben Tony Chocolonely, een diner voor twee en een 'Breimachine' met elkaar te maken?

Op maandag 11 december van 18.00 tot 21.00 uur vindt bij Cunera/De Bongerd traditiegetrouw weer de jaarlijkse kerstmarkt plaats. Het bestuur van de Stichting Vrienden Cunera / de Bongerd gaat op deze avond chocoladerepen van Tony Chocolonely verkopen met als doel geld in te zamelen. Per reep gaat er € 0,75 naar de Stichting. Met de opbrengst hopen ze een breimachine aan te kunnen schaffen voor de bewoners die noodgedwongen niet meer kunnen breien.

De chocolade die verkocht wordt is niet zomaar chocolade! Tony Chocolonely streeft naar een 100% slaafvrije chocoladereep. De reep is er in diverse smaken waarvan karamel met zeezout wel de meest favoriete is. De repen zijn op de kerstmarkt te koop voor € 3,00 ongeacht de smaak die u koopt.

Bij elke chocoladereep die u koopt ontvangt u ook nog een gratis lot waarmee u kans maakt op een volledig verzorgd 'Diner voor Twee' bij restaurant Negen in Heeswijk-Dinther. Dus………….. hoe meer repen u koopt des te sneller kan het bestuur van de Stichting een breimachine kopen en maakt u meer kans op het 'Diner voor Twee'!

Agenda

Heeswijk

22 jan
Kleding verkoop dreamfashion
van 10:00 tot 15:00 uur
Zijlstraat 1

Schijndel

19 jan
Optreden Lucien Martin
van 14:30 tot 16:00 uur
st. Barbara

Het Retraitehuis

22 jan
HaveNloos Zeemanskoor
van 15:00 tot 16:00 uur
Volkelseweg 30