Ons verhaal

Samen leven, samen zorgen

Laverhof heeft een droom: zorg bieden aan iedereen die dat nodig heeft, vanuit een warm hart en met kennis en expertise over goede zorg. In een leefgemeenschap waarin mensen, van verschillende generaties en met verschillende behoeften, voor elkaar van waarde zijn. Een manier van samen leven waarin eigen kracht, ondersteuning door het eigen sociale netwerk en professionele zorg één geheel vormen. Dat is Laverhof: samen leven, samen zorgen.

Meer dan honderd jaar geleden legden zusters met hun zorg voor ouderen en kwetsbaren de kiem voor Laverhof. Inmiddels is deze kleine kiem uitgegroeid tot een prachtige boom; zo laat ook ons logo zien. Deze boom biedt beschutting bij slecht weer, maar is ook een ontmoetingsplek. Een plek waar het goed toeven is, waar mensen altijd welkom zijn. Een thuis waar de deuren naar de buitenwereld open staan en waar we elkaar kunnen blijven ontmoeten. Waar we samen leven en samen zorgen.

Laverhof wordt ervaren als een waardevolle partner voor ouderenzorg in onze regio.
We bieden veel verschillende vormen van zorg op diverse locaties en in de wijken. Samen met familie, bekenden en buurtbewoners zorgen onze zorgprofessionals dat ouderen hun leven kunnen leven zoals zij dat willen. Dat doen we door goed te luisteren en onze zorg af te stemmen op de behoefte van de oudere en zijn of haar omgeving. Wij voegen ons naar hun leven en ondersteunen waar dat nodig is.

Wij blijven in beweging, blijven ons ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om zorg van goede kwaliteit te leveren, want daar ligt onze kracht en expertise. Dat is wat we al meer dan honderd jaar doen, dat is onze stevige basis, onze robuuste stam. De wereld verandert; er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, ook in de zorg. Maar wij zijn als een oude boom. Die buigt mee waar nodig, maar heeft zijn wortels diep in de grond.

Wij zijn Laverhof. Wij zijn er voor ouderen en de mensen om hen heen. Omdat we mensen graag ondersteunen in de vertrouwde omgeving en een warm thuis willen bieden voor als dat niet meer kan.

Laverhof. Samen leven, samen zorgen.  

Nieuws

09 jul.

Roparunteam van Jumbo Supermarkten loopt € 22.189,82 bij elkaar voor Anna Hospice

lees meer
03 jul.

Ouder worden zoals je zelf wilt? Daar moet je nu al werk van maken!

lees meer
27 jun.

Per 1 juli vraagt u zorg en ondersteuning thuis digitaal aan

lees meer
Meer nieuws

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren