Familiezorg

Zorg en ondersteuning die vrijwillig wordt geboden vanuit een langdurige relatie tussen u en de ander, noemen wij mantelzorg of familiezorg. Professionele zorg vanuit Laverhof is daarop een aanvulling, die dicht bij u wordt georganiseerd, samen met u en uw familiezorger(s). Bij u thuis of in één van onze locaties, dat maakt niet uit.

Niet overnemen maar samen doen
Zorg en ondersteuning bieden doen wij graag samen, in goed overleg met u en uw familiezorger(s) en met respect voor elkaars deskundigheid. U weet wat uw wensen, verwachtingen en behoeften zijn en door met u in gesprek te gaan, kunnen onze medewerkers samen met u en uw familiezorger(s), afspraken maken over de gewenste ondersteuning en wie die kan bieden. We nemen niet alles over, maar doen het graag samen. Het is belangrijk dat u en uw familiezorger(s) vooral ook fijne dingen kunnen blijven doen samen!

Klik hier voor meer informatie over familiezorg.

Op zondag 11 oktober jl. werd de eerste Familiedag van Laverhof gehouden in Cunera/De Bongerd in Heeswijk en St. Barbara en het Mgr. Bekkershuis in Schijndel. De Familiedag trok veel bezoekers. Lees hier meer.

 

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Esther Verhoeven, Riny Verstraten en Ellen Ruis, medewerkers cliëntservicebureau