Samen leven, samen zorgen

Familie en vrienden zijn onmisbaar in uw leven. Wij werken graag samen met uw familie omdat dit uw zorg ten goede komt.
Deze onderlinge relatie staat centraal bij Laverhof. Dit geeft ons handvatten om te denken en te werken vanuit deze relatie. De zorgtriade van Laverhof vormt hierbij de basis.

                                      

                                                          Afbeelding zorgtriade

 • Cliënt
  Goede zorg begint bij uw persoonlijke verhaal. Uw mogelijkheden, wensen en behoeftes vormen de basis van onze zorg. Zo draagt ook u zelf bij aan uw eigen welzijn en klein geluk.

 • Familiezorger
  We hebben de familiezorger nodig om u goed te leren kennen. In goed overleg bepalen we samen wat van belang is én wat nodig is. Dat is de dialoog die we voeren.

 • Vakbekwame medewerkers
  Alle medewerkers werken aan hetzelfde doel; samenwerken aan goede zorg. Goede zorg is luisteren en keuzes maken. Soms kan dit leiden tot dilemma’s. Samen met u, familie en elkaar gaan we hierover in gesprek. Dit leidt tot afgestemde zorg.

 • Vrijwilligers
  Vanuit hun eigen kwaliteiten dragen vrijwilligers bij aan goede zorg. Zij brengen de lokale gemeenschap naar binnen en vormen een sociaal netwerk om u heen. Zo werken zij ook aan het kleine geluk en een leven als thuis.


Van zorgen voor naar zorgen dat
Vroeger zorgden we vooral vóór u. Nu zorgen we dát het goed gaat met u. Zorg is afgestemd op uw eigen kunnen en op uw eigen sociale netwerk van familie, vrienden en vrijwilligers. Wij nemen de zorg niet over, maar voegen in.

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren