Wonen met zorg / revalidatie

Soms is zelfstandig wonen niet meer mogelijk. In dat geval kan de beschermde woonomgeving van Laverhof uitkomst bieden. Laverhof biedt zorg en behandeling voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen en revalidatie. Ook kunt u bij Laverhof een appartement huren met zorg- en dienstverlening, het zogenaamd Verzorgd Wonen.

Laverhof heeft 6 locaties: St. Barbara, Anna Hospice en het Mgr. Bekkershuis in Schijndel en Cunera | De Bongerd in Heeswijk en Het Retraitehuis in Uden.

In deze locaties kunt u terecht voor:

We doen het samen!
Zorg en ondersteuning bieden doen wij graag samen, in goed overleg met u en uw familie en/of mantelzorger(s). We doen dit met respect voor elkaars deskundigheid. U weet wat uw wensen, verwachtingen en behoeften zijn en door met u in gesprek te gaan, kunnen onze medewerkers samen met u en uw familiezorger(s), afspraken maken over de gewenste ondersteuning en wie die kan bieden.
Wonen bij Laverhof is zoveel mogelijk als thuis, daar zetten we ons met hart en ziel voor in.

Informatiegids
Gaat u binnenkort verhuizen naar een van onze locaties? Onze informatiegidsen vertellen u meer over de locatie. Klik op de betreffende locatie.

St. Barbara
Eerdsebaan 1A
5482 DA Schijndel
Telefoon: 073 - 544 33 00
E-mail: receptiesb@laverhof.nl

Mgr. Bekkershuis
Deken Baekersstraat 83
5482 JD Schijndel
Telefoon: 073 - 544 27 00
E-mail: receptiemb@laverhof.nl

Cunera | De Bongerd
Zijlstraat 1
5473 CJ  Heeswijk
Telefoon: 0413 - 29 81 00
E-mail: receptiech@laverhof.nl

Het Retraitehuis
Volkelseweg 30
5405 NA Uden
Telefoon: 0413 - 33 75 00
E-mail: receptie.retraitehuis@laverhof.nl

Om in aanmerking te komen voor opname in een van onze instellingen dient u te beschikken over een geldige CIZ-indicatie (Centrum Indicatiestelling Zorg). Klik voor meer informatie op 'Aanvragen zorg'.

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Locaties

Waar kunt u bij Laverhof terecht?

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren