Crisisopname

Crisisopname betreft een situatie van acute zorg. In deze situatie neemt de (huis)arts contact op met de specialist ouderengeneeskunde van Laverhof.

Zowel Cunera/De Bongerd in Heeswijk als St. Barbara in Schijndel beschikt in geval van nood over een opnamemogelijkheid voor cliënten met geestelijke problematiek. Het Mgr. Bekkershuis biedt in noodgevallen een opnamemogelijkheid voor cliënten met lichamelijke problemen. Crisisopname is mogelijk voor twee weken met in uitzonderlijke gevallen een verlenging van nogmaals twee weken. Tijdens deze opname wordt bekeken welk vervolgtraject in gang moet worden gezet.

Crisisopname wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg.

Wilt u in aanmerking komen voor crisisopname, dan neemt de (huis)arts contact op met het Regionaal Coördinatiepunt (RCP). 

 

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Locaties

Waar kunt u bij Laverhof terecht?

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren