Palliatieve zorg

De meeste mensen geven er de voorkeur aan thuis te sterven. Bij de zorg thuis kan ondersteuning door de thuiszorg van Laverhof geboden worden. Ook bieden wij warme en waardige zorg in de laatste levensfase, passend bij uw behoefte, op al onze locaties.

Het doel van palliatieve zorg is niet genezing of levensverlenging, maar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. De behandeling en de zorg in de laatste levensfase zijn dan ook vooral gericht op verminderen van klachten en ondersteunen bij problemen die zich in deze periode (kunnen) voordoen. Deze palliatieve zorg is vooral gericht op de psychosociale en spirituele behoeften van uzelf en uw naasten en wordt geboden door een multidisciplinair team.

Palliatieve zorg wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet of Wet langdurige zorg.

Anna Hospice biedt zorg in de laatste levensfase, wanneer dat thuis niet meer kan. Kijk hier voor meer informatie over Anna Hospice.

Voor meer informatie over palliatieve zorg kunt u contact opnemen met ons cliëntservicebureau bij u in de buurt, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Schijndel
Telefoon 073 - 544 33 33
E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

Cliëntservicebureau Heeswijk
Telefoon 0413 - 29 81 13
E-mail: csb.heeswijk@laverhof.nl

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Locaties

Waar kunt u bij Laverhof terecht?

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren