Werken en leren bij Laverhof

Klik hier voor meer informatie.

Verzorgd wonen

Wilt u nog zelfstandig wonen maar heeft u behoefte aan een beschermde woonomgeving, dan kunt u verzorgd wonen bij Laverhof. Hierbij huurt u een appartement of studio en ontvangt u de persoonlijke zorg van Ondersteuning Thuis van Laverhof. Daarnaast kunt u diverse diensten inkopen via Laverhof. Verzorgd wonen bij Laverhof kan ALLEEN wanneer u in uw huidige situatie al zorg ontvangt. Wij bieden dezelfde zorg als in uw huidige thuissituatie, maar u woont in een beschermde omgeving, waar u een breed pakket aan mogelijkheden kunt inkopen, zoals iedere dag een warme maaltijd en personenalarmering,

Ook kunt u gebruikmaken van diverse therapieën, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en dieetadvisering. Houdt u van gezellig bezig zijn of hebt u behoefte aan het ontmoeten van andere mensen, dan kunt u deelnemen aan het verenigingsleven. Voor de prijzen verwijzen we u naar de pagina tarieven op deze website. 

Waar kunt u verzorgd wonen?
Verzorgd wonen bij Laverhof kan in de appartementen van Servaeshof bij het Mgr. Bekkershuis in Schijndel, in de studio’s van Annahof gelegen naast St. Barbara in Wijbosch en in De Bongerd in Heeswijk-Dinther. In het voorjaar van 2023 worden 10 appartementen gerealiseerd in Het Retraitehuis in Uden. 

In Kloosterpark, gelegen naast Het Retraitehuis in Uden, kunt u een appartement huren zonder dat u in uw huidige situatie zorg ontvangt. Is er behoefte aan zorg, dan bieden we dit vanuit Het Retraitehuis. Ook kunt u gebruikmaken van de overige dienstverlening.

Meer informatie en inschrijven
Wilt u meer informatie of u inschrijven voor verzorgd wonen op een van bovenstaande locaties? Vul onderstaand contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. Wilt u zich vervolgens laten inschrijven voor verzorgd wonen op een van de locaties en voldoet u aan de eisen, dan plaatst Josée u op de wachtlijst.

Klik hier voor de Algemene Huurvoorwaarden Huurovereenkomst Woonruimte Laverhof 2018.

 

Contactformulier Verzorgd wonen

(dd-mm-jjjj)

Partner

(dd-mm-jjjj)


 

 

Een impressie van appartementen die u kunt huren in De Bongerd.

PREZO-keurmerk

Op dinsdag 7 december 2021 ontving Laverhof het PREZO-keurmerk uit handen van de directeur/bestuurder van Perspekt. Lees hier het volledige bericht.

Locaties

Waar kunt u bij Laverhof terecht?

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren