Ondersteuning Thuis van Laverhof

Zorgen dat thuis, ook met de hulp van 'buitenaf', gewoon thuis blijft

Zorg en behandeling thuis

Verzorgd wonen

Wilt u nog zelfstandig wonen maar hebt u behoefte aan een beschermde woonomgeving, dan kunt u verzorgd wonen bij Laverhof. Hierbij huurt u een appartement of studio en maakt u gebruik van de zorg- en dienstverlening van Laverhof. Verzorgd wonen bij Laverhof kan ALLEEN wanneer u in uw huidige situatie al zorg ontvangt. Wij bieden dezelfde zorg als in uw huidige thuissituatie, maar u woont in een beschermde omgeving, waar u een breed pakket aan mogelijkheden heeft, zoals iedere dag een warme maaltijd, persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden en noodhulp.

Ook kunt u gebruikmaken van diverse therapieën, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en dieetadvisering. Houdt u van gezellig bezig zijn of hebt u behoefte aan het ontmoeten van andere mensen, dan kunt u deelnemen aan het verenigingsleven.

Waar kunt u verzorgd wonen?
Verzorgd wonen bij Laverhof kan in de appartementen van Servaeshof bij het Mgr. Bekkershuis in Schijndel, in de studio’s van Annahof gelegen naast St. Barbara in Wijbosch en in De Bongerd in Heeswijk-Dinther.
In Kloosterpark, gelegen naast Het Retraitehuis in Uden, kunt u een appartement huren zonder dat u in uw huidige situatie zorg ontvangt. Is er behoefte aan zorg, dan bieden we dit vanuit Het Retraitehuis. Ook kunt u gebruikmaken van de overige dienstverlening.

Meer informatie en inschrijven
Wilt u meer informatie of u inschrijven voor verzorgd wonen op een van bovenstaande locaties? Vul onderstaand contactformulier in en Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof, neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt met haar een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarin zij de diverse mogelijkheden voor u in kaart brengt. Wilt u zich vervolgens laten inschrijven voor verzorgd wonen op een van de locaties en voldoet u aan de eisen, dan plaatst Josée u op de wachtlijst.

Klik hier voor de Algemene Huurvoorwaarden Huurovereenkomst Woonruimte Laverhof 2018.

 

Contactformulier Verzorgd wonen

(dd-mm-jjjj)

Partner

(dd-mm-jjjj)


 

 

Een impressie van appartementen die u kunt huren in De Bongerd.

Plaats een waardering of bekijk alle waarderingen!

Laverhof wordt op ZorgkaartNederland gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 8.1.
Bekijk hier alle waarderingen of plaats een waardering.

Locaties

Waar kunt u bij Laverhof terecht?

Wat vinden de bewoners, cliënten en vertegen- woordigers van Laverhof?