Zorg en behandeling thuis

Steeds meer ouderen hebben de wens zelfstandig te willen blijven wonen. Soms kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken. Wij bieden verschillende soorten zorg en ondersteuning bij u thuis in Schijndel en Heeswijk en omgeving. Door ons ruime aanbod, kunnen wij flexibel inspringen op uw persoonlijke wensen. Zo houdt u de regie in eigen hand. Zodat thuis, ook met de hulp van ‘buitenaf’, gewoon thuis blijft.

In de thuissituatie kunt u o.a. bij ons terecht voor:

Meer weten?
Meer weten over wat de mogelijkheden zijn en bij welke locatie u hiervoor terecht kunt? Of woont u in Uden en wilt u weten wat Het Retraitehuis voor u kan betekenen? U kunt van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur contact opnemen met een van onze cliëntservicebureaus.

Cliënttevredenheid
Laverhof meet iedere twee jaar de tevredenheid van haar cliënten. De metingen zijn in november 2016 uitgevoerd door Facit, een onafhankelijk onderzoeksbureau, onder cliënten van Ondersteuning Thuis. Klik hier voor de resultaten van het onderzoek.

Film 'Het huis uit?'
De langdurige zorg in Nederland verandert. De overheid stimuleert burgers om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, maar hoe doe je dat als je ouder wordt en zorg nodig hebt? Met de mini-docu "Het Huis Uit?" wil Interpolis de bewustwording over dit vraagstuk vergroten. Een interview met mevrouw Hanneke Meesters over haar moeder die gebruik maakt van de dagbesteding van Laverhof. Klik hier voor de mini documentaire 'Het huis uit?' van Interpolis. 

De mening van cliënten van Zorg Thuis Schijndel

De mening van cliënten van Hulp bij het Huishouden Heeswijk

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met al uw vragen!

Esther Verhoeven, Riny Verstraten en Ellen Ruis, medewerkers cliëntservicebureau