Zorg en behandeling thuis

Steeds meer ouderen hebben de wens zelfstandig te willen blijven wonen. Soms kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken. Wij bieden verschillende soorten zorg en ondersteuning bij u thuis. Door ons ruime aanbod, kunnen wij flexibel inspringen op uw persoonlijke wensen. Zo houdt u de regie in eigen hand. Zodat thuis, ook met de hulp van ‘buitenaf’, gewoon thuis blijft.

In de thuissituatie kunt u o.a. bij ons terecht voor:

Meer weten?
Meer weten over wat de mogelijkheden zijn en bij welke locatie u hiervoor terecht kunt? U kunt van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur contact opnemen met een van onze cliëntservicebureaus.

Informatiegids
Krijgt u al ondersteuning thuis en wilt u weten wat we nog meer bieden, neem een kijkje in de Informatiegids Ondersteuning Thuis Schijndel of Informatiegids Ondersteuning Thuis Heeswijk.

Cliënttevredenheid
Laverhof meet iedere twee jaar de tevredenheid van haar cliënten. De metingen zijn in november 2016 uitgevoerd door Facit, een onafhankelijk onderzoeksbureau, onder cliënten van Ondersteuning Thuis. Klik hier voor de resultaten van het onderzoek.

Film 'Het huis uit?'
De langdurige zorg in Nederland verandert. De overheid stimuleert burgers om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, maar hoe doe je dat als je ouder wordt en zorg nodig hebt? Met de mini-docu "Het Huis Uit?" wil Interpolis de bewustwording over dit vraagstuk vergroten. Een interview met mevrouw Hanneke Meesters over haar moeder die gebruik maakt van de dagbesteding van Laverhof. Klik hier voor de mini documentaire 'Het huis uit?' van Interpolis. 

Cliënten Laverhof zijn zeer tevreden over wijkverpleging en huishoudelijke verzorging