Behandeling voor thuiswonende cliënten

Zowel in onze locaties als bij u thuis bieden wij verschillende soorten behandeling aan. Ons team van deskundigen (fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, gz-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde) is gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van de (complexe) problematiek van de ouder wordende mens.

De behandelaars werken veel onderling samen als het gaat om cliënten met bijvoorbeeld een beroerte (CVA), Parkinson, dementie, COPD, artrose, valgevaar, etc. Hierdoor zijn de behandeling van de cliënt en de adviezen die gegeven worden op elkaar afgestemd. Ook mantelzorgers en andere hulpverleners kunnen voor informatie bij het team behandeling van Laverhof terecht.

U kunt bij Laverhof terecht voor de volgende behandelingen:

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u contact opnemen met de medewerkers van het cliëntservicebureau in Schijndel, Heeswijk of Uden. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.

Cliëntservicebureau Laverhof
Telefoon 073 - 544 33 33

E-mail: csb.schijndel@laverhof.nl

E-mail: csb.heeswijk@laverhof.nl

E-mail: csb.uden@laverhof.nl

Cliëntservicebureau

Bij het cliëntservicebureau kunt u terecht met uw vragen over wonen bij Laverhof.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren